Libnet.ro
UNICEF

23:30

Poate singurul motiv pentru care o sa vrei Windows 10 Mobile si nu iPhone 6s

Adevărul Adevărul,
Poate singurul motiv pentru care o sa vrei Windows 10 Mobile si nu iPhone 6s

Microsoft a prezentat noile telefoane: Microsft Lumia 950 si Lumia 950 XL cu Windows 10 Mobile. Sunt cele mai bune, dar si mult mai utile decat un iPhone sau un Android. Iata de ce. continuă pe Adevărul

Ultimele detalii despre telefoanele Lumia pe care debuteaza Windows 10 Mobile

In aceasta toamna va fi lansat Windows 10 Mobile. Stim ca cele mai bune telefoane pe care debuteaza sunt Lumia 950 si Lumia 950 XL, dar acum aflam noi detalii despre acestea.

Steam confirma popularitatea surprinzatoare a Windows 10

Pentru ce care se intrebau cat de util este Windows 10 pentru gameri, cea mai recenta statistica de pe Steam s-ar putea sa elucideze misterul. Cei de la Microsoft se pare ca au facut o treaba foarte buna cu Windows 10, iar cea mai recenta dovada a acestei realitati a venit de la Valve sub [] Steam confirma popularitatea surprinzatoare a Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Lumia 550 e cel mai ieftin smartphone cu Windows 10 Mobile

In timp ce Microsoft a lansat noile Lumia 950 si Lumia 950 XL pentru amatorii de gadgeturi high end, a mentionat si accesibilul Lumia 550. Daca analizati cu atentie specificatiile noilor telefoane Lumia 950 si Lumia 950 XL, ati fi tentati sa credeti ca noul sistem de operare Windows 10 Mobile se va misca cum [] Lumia 550 e cel mai ieftin smartphone cu Windows 10 Mobile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Marea reusita Microsoft: in Windows 10 Mobile va fi aplicatie de YouTube

Inca de cand a fost lansat Windows Phone, n-a existat o aplicatie oficiala de YouTube pentru platforma. Asta inseamna cinci ani, dar lucrurile s-ar schimba cu Windows 10 Mobile.

Teoria unei Apocalipse pentru care nu avem timp sa ne pregatim: sfarsitul e acum

Aparent, ne paste o noua Apocalipsa. Desi planeta noastra a supravietuit Lunii sangerii, care a avut loc in septembrie, se pare ca va fi distrusa chiar astazi, 7 octombrie, potrivit unei organizatii crestine. Gruparea online eBible, cu sediul in statul Philadelphia, Statele Unite, isi bazeaza avertismentul pe faptul ca lumea ar fi trebuit sa fie [] Teoria unei Apocalipse pentru care nu avem timp sa ne pregatim: sfarsitul e acum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum alegi cea mai buna drujba in functie de sarcinile la care vrei sa o testezi

Ai o casa intr-o zona montana si ti-ai dat seama ca ai nevoie de o druja pentru a taia lemnele sau pentru a toaleta copacii din gradina? Daca inca nu ti-ai achizitionat un motoferastrau, este timpul sa faci acest pas mai ales ca se apropie iarna si o sa ai nevoie de lemne. Folosirea unei drujbe nu este o operatiune foarte dificila atata timp cat tii cont de cateva informatii elementare.

Scandalul Volkswagen poate dauna negocierilor pentru acordul de liber schimb UE-SUA, spune comisarul european pentru comert

Scandalul motoarelor trucate ar putea dauna negocierilor pentru acordul TTIP de liber schimb UE-SUA, spune comisarul european pentru comert, Cecilia Malmstrom care a dat un interviu pentru un ziar german. Europa a sustinut mereu ca are reglementari de mediu stricte, insa scandalul Volkswagen dovedeste clar ca acest lucru nu este adevarat.

Cum arata pista de biciclete pentru care a fost trimis in judecata primarul din Limanu

Pe anumite portiuni aceasta are stalpi de electricitate pe mijloc. Iarna nu poate fi folosita.

FOTO. Imaginile pentru care acest fotograf a fost interzis in Coreea de Nord

Eric Lafforgue este un fotograf renumit francez, care si-a dedicat viata calatoriilor in lume si imaginilor remarcabile si relevante din locurile respective. Fascinatia sa fata de Coreea de Nord l-a.

Faze Tari: Motivul pentru care barbatii din Australia isi vopsesc unghiile cu oja. Ce reprezinta gestul lor; Stranuta de 12.000 de ori intr-o zi. Cum reuseste sa adoarma fata de 12 ani; Creatura misterioasa descoperita de niste localnici, in Thailanda

Un fost fotbalist a sarutat moderatoarea in direct!Un moment care a starnit stupoare in randul telespectatorilor s-a petrecut la o ora de maxima audienta. Zece imagini surprinse la momentul potrivit. Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte, dar o fotografie surprinsa la momentul potrivit are un rezultat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )