Libnet.ro
UNICEF

01:05

Poeta americana Louise Gluck, laureata premiului Nobel pentru Literatura pe 2020

Adevărul Adevărul,
Poeta americana Louise Gluck, laureata premiului Nobel pentru Literatura pe 2020

Poeta americana Louise Gluck este laureata premiului Nobel pentru Literatura pe 2020, a anuntat joi Academia suedeza. continuă pe Adevărul

Poeta Louise Gluck este laureata premiului Nobel pentru literatura din acest an

Poeta americana Louise Gluck a castigat joi premiul Nobel pentru literatura pe anul 2020, potrivit u.

Cine este castigatoarea Premiului Nobel pentru Literatura 2020

Poeta americana Louise Gluck este laureata premiului Nobel pentru Literatura pe 2020, a anuntat joi Academia suedeza din Stockholm, potrivit CNN. Gluck a fost recompensata pentru pentru vocea ei poetica in.

Laureatul premiului Nobel pentru chimie Mario Molina a murit la 77 de ani

Cercetatorul mexican Mario Molina, laureat al premiului Nobel pentru chimie din 1995 pentru descoperirile sale ce au vizat distrugerea stratului de ozon din atmosfera Terrei de catre clorofluorocarburi CFC), a murit miercuri la varsta de 77 de ani, informeaza AFP si Reuters.

Louise Gluck a castigat Premiul Nobel pentru Literatura

Poeta americana Louise Gluck, 77 de ani, a primit joi Premiul Nobel pentru Literatura, o recompensa care nu era anticipata de multi si care incoroneaza opera sa, inceputa la finalul anilor 60, scrie AFP.

Louise Gluck a castigat Premiul Nobel pentru Literatura

Louise Gluck a castigat joi Premiul Nobel pentru Literatura. Comitetul Nobel care acorda premiul pentru Literatura a decis sa o recompenseze pe Gluck pentru vocea ei poetica inconfundabila care, cu o.

Premiul Nobel pentru Chimie 2020: Emmanuelle Charpentier si Jennifer Doudna, pentru lucrarile din domeniul geneticii

Premiul Nobel pentru chimie a fost acordat miercuri lui Emmanuelle Charpentier Franta) si Jennifer Doudna SUA), doua geneticiene care au creat foarfecele molecular capabil sa modifice genele umane, un avans considerat revolutionar, scrie AFP.

Premiul Nobel pentru Fizica, acordat pentru investigatii privind gaurile negre si pentru descoperiri astronomice

Cercetatorii Roger Penrose, Reinhard Genzel si Andrea Ghez au primit, marti, premiul Nobel pentru Fizica pe anul 2020, pentru investigatii privind gaurile negre si descoperiri astronomice. Mai exact, Roger.

Cine sunt cercetatoarele care au castigat Nobel pentru rescrierea codului vietii

Premiul Nobel pentru Chimie le-a fost acordat lui Emanuelle Charpentier si Jennifer Doudna, pentru crearea unei modalitati de rescriere a codului vietii. in contextul pandemiei si a.

Premiul Nobel pentru fizica 2020: Roger Penrose (UK), Reinhard Genzel (Germania) si Andrea Ghez (SUA), pentru studiile privind gaurile negre

Premiul Nobel pentru fizica 2020 a fost atribuit britanicului Roger Penrose, germanului Reinhard Genzel si americancei Andrea Ghez, trei pionieri in studiile privind gaurile negre, anunta AFP.

Cine a castigat Premiul Nobel pentru medicina in contextul pandemiei de coronavirus

Americanii Harvey J. Alter si Charles M. Rice, impreuna cu omul de stiinta britanic Michael Houghton au primit luni Premiul Nobel pentru medicina sau fiziologie pentru descoperirea virusului hepatitei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )