Libnet.ro
UNICEF

09:00

Politia Romana, precizari despre ordonanta militara: Un cetatean din Bucuresti poate merge in Vaslui pentru a-si ingriji parintii

Antena3 Antena3,
Politia Romana, precizari despre ordonanta militara: Un cetatean din Bucuresti poate merge in Vaslui pentru a-si ingriji parintii

Ordonanta militara nr. 3 transmite ca cetatenii se pot deplasa pentru asigurarea asistentei pentru persoane in varsta, vulnerabile sau pentru insotirea copiilor. continuă pe Antena3

Razie in trafic pentru verificarea masurilor impuse de Ordonanta Militara. Politia a aplicat 37 de sanctiuni

Echipaje mixte de politisti, jandarmi si politisti locali au efectuat o razie in judetul Ialomita pentru asigurarea unui climat optim de siguranta publica, ce a avut ca principal scop verificarea respectarii masurilor dispuse prin Ordonanta Militara nr. 2 din 21.

Ordonanta Militara 3. Care sunt noile masuri pentru combaterea COVID-19. Toti romanii sunt obligati sa le respecte

Ordonanta Militara nr. 3 a fost publicata in Monitorul Oficial in seara de marti spre miercuri si va intra in vigoare de astazi, 25 martie 2020. Aceasta prevede masuri noi si mai stricte pentru combaterea COVID-19 in Romania. Pentru ca masurile impuse prin prima Ordonanta Militara emisa pe 21 martie, nu au fost respectate de .

Ordonanta militara ii tine pe romani in case, dar nu opreste si transportul public de persoane

Transportatorii afiliati FORT critica in termeni duri initiativa Guvernului privind solicitarea unui certificat de urgenta, in conditiile in care deja s-a emis cea de-a treia ordonanta militara, care ii tine pe romani in case, dar nu sisteaza si tgransportul de persoane.

Ordonanta militara nr. 3: Zborurile spre si dinspre Franta si Germania sunt suspendate pentru 14 zile

Toate zborurile spre si dinspre Franta si Germania de pe toate aeroporturile din Romania sunt suspendate pentru 14 zile incepand de miercuri, 25 martie, ora 23:00, a anuntat marti seara ministrul de interne Marcel Vela, odata cu prezentarea noilor masuri din ordonanta militara nr.

De azi, noi restrictii: Varstnicii au voie sa iasa din case doar doua ore. Ce situatii de deplasare permite Ordonanta Militara nr.3

Ordonanta Militara nr. 3 emisa aseara de ministrul Afacerilor Interne introduce obligativitatea persoanelor de a ramane in case. Deplasarea este permisa numai in anumite conditii. Persoanele de peste 65 de ani au voie sa se deplaseze doar intervalul 11.

Mii de romani au iesit din case in ultimele 24 de ore, in ciuda restrictiei de circulatie din ordonanta militara

Peste 5. 000 de romani au fost amendati, in ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea restrictiei de circulatie impuse prin ordonanta miliara 3 din 2020. in ciuda avertismentelor si a pandemiei de coronavirus, mii de romani au iesit din case nejustificat.

Politia Romana: Ce se intampla cu cei carora le expira ITP-ul sau dovada pentru numere rosii in timpul ordonantei militare

Politia Romana. Ce se intampla cu cei carora le expira ITP-ul sau dovada pentru numere rosii in timpul Ordonantei Militare nr. 3 emisa ieri. Politia Romana: Ce se intampla cu cei carora le expira ITP-ul sau dovada pentru numere rosii in timpul ordonantei militare in baza dispozitiilor articolului 14 al Decretului nr. 1952020 privind instituirea .

Numar record de amenzi in Vaslui pentru persoane care nu au respectat izolarea si ordonanta militara

Peste 600 de amenzi au fost aplicate de politistii din Vaslui de la intrarea in vigoare a ordonantei militare, pentru nerespectarea restrictiilor, respectiv a izolarii la domiciliu. Mai bine de jumatate din totalul sanctiunilor au fost aplicate in ultimele 24 de ore.

Val de amenzi in ultimele 24 de ore pentru cei care au ignorat ordonanta militara. Peste 8.000 de romani au fost sanctionati

Peste 8. 000 de amenzi au fost date persoanelor care au iesit din casa fara declaratia pe proprie raspundere sau adeverinta de la angajator.

Amenzi pentru incalcarea restrictiilor in Mehedinti. Cate persoane au sfidat ordonanta militara

Intr-o singura noapte, politistii au dat peste 70 de amenzi persoanelor care nu au respectat masura restrictionarii circulatiei dupa intrarea in vigoare a Ordonantei militare nr. 3 din 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )