Libnet.ro
UNICEF

21:00

Politia Romana socheaza din nou pe Facebook, cu un clip de preventie adresat tinerilor: Alcoolul nu te face mare

Adevărul Adevărul,
Politia Romana socheaza din nou pe Facebook, cu un clip de preventie adresat tinerilor: Alcoolul nu te face mare

Politia Romana socheaza cu un videoclip muzical adresat tinerilor, postat miercuri pe Facebook. Clipul face parte din campania de preventie Alcoolul nu te face mare, iar melodia este cantata de trupa Satra B. Reactiile internautiilor nu au intarziat sa apara, majoritatea criticand ideea autoritatilor si versurile melodiei. continuă pe Adevărul

Un nou SCANDAL zguduie Politia Romana: MUNITIE FURATA din dotarea Serviciului pentru Actiuni Speciale!

Un nou scandal zguduie Politia Romana, dupa ce un incarcator cu sase cartuse a disparut din dotarea Serviciului pentru Actiuni Speciale Mures, iar conducerea Politiei Judetene a demarat o.

Rares Bogdan: Rovana Plumb, RESPINSA din nou la vot in Comisia JURI. Romania trebuie sa propuna un nou candidat pentru functia de comisar european

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan anunta ca Rovana Plumb a fost respinsa din nou la vot in Comisia JURI, astfel ca Romania trebuie sa propuna, cat mai rapid, un nou comisar european. Acelasi lucru este.

Simona Gherghe nu are parte de liniste. Fiica ei s-a imbolnavit din nou. Mesajul transmis de vedeta TV

Simona Gherghe nu are parte de liniste nici acum, dupa ce s-a retras temporar din televiziune. Vedeta de la Antena 1 a marturisit ca fiica ei s-a imbolnavit din nou. Viata de mamica pare sa vina la pachet si cu astfel de momente, mai putin placute. Simona Gherghe nu are parte de liniste. Fiica ei .

Rovana Plumb, respinsa din nou in Comisia Judiciara

Rovana Plumb a fost respinsa din nou in Comisia Judiciara. Stire in curs.

Adelina Pestritu, din nou mama. Vedeta a recunoscut ca Zenaida ar putea sa aiba un fratior

Adelina Pestritu a declarat in nenumarate randuri ca iubeste la nebunie copiii si ca vrea sa aiba o familie mare. Cu toate ca multi poate nu si-au imaginat-o pe Ade in rolul de mamica sau fiind o familista convinsa, a aratat tuturor ca aceasta a fost, este si va fi bucuria sa primordiala, iar ca .

Ioana Ginghina, din nou mireasa dupa ce a divortat de Alexandru Papadopol. Ma marit a treia oara

Ioana Ginghina, din nou mireasa! Actrita a marturisit ca isi doreste sa imbrace rochia alba si pentru o a treia oara, desi a divortat de curand de Alexandru Papadopol. Cei doi au pus capat povestii de iubire la notar, in urma cu cateva luni. De atunci, fiecare dintre soti pare sa isi vada de propriul .

Politia Romana, despre procedura pentru care a fost convocata mama Luizei, in cazul crimelor de la Caracal: Recoltarea se face in baza unei ordonante

Monica Melencu, mama Luizei, fata pe care Gheorghe Dinca a rapit-o din Caracal, s-a prezentat luni-dimineata, 30 septembrie, la sediul IGPR pentru recoltarea de noi probe biologice.

Victor Ponta: Motiunea trece sigur. Se reseteaza tot jocul Putem sa avem din nou un guvern de centru-stanga

Victor Ponta a declarat miercuri, dupa ce opozitia a castigat o prima victorie in Parlament, ca motiunea de cenzura va fi discutata joia viitoare si va trece sigur, cu posibilitatea investirii unui nou guvern de centru-stanga.

Alarmele suna din nou! Sirenele vor fi auzite miercuri in toata tara

Miercuri, incepand cu ora 10, 00,va avea loc un nou exercitiu Miercurea Alarmelor. Sirenele din tara vor emite semnalul Alarma la dezastre, care presupune iminenta producerii unor.

Victor Rebengiuc, dezamagit de evolutia politicii romanesti: Observ sa PSD s-a revigorat, sunt din nou puternici. Asteptam motiunea. Sa vedem ce posibilitati avem

Actorul Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai vocali contestatari ai PSD, spune ca partidul condus de Viorica Dancila s-a revigorat dupa europarlamentarele din luna mai. Rebengiuc da exemplu vizitele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )