Libnet.ro
UNICEF

17:45

Politic show:Dragnea deschide usa Cabinetului Dancila si pentru ministrii cu probleme penale. Tinem cont de voturile romanilor si ne facem noi Guvernul;Tariceanu: Premierul viitorului Guvern va fi, mai degraba, un fel de administrator;PSD, un cadavru inc

Hotnews Hotnews,
 Politic show:Dragnea deschide usa Cabinetului Dancila si pentru ministrii cu probleme penale. Tinem cont de voturile romanilor si ne facem noi Guvernul;Tariceanu: Premierul viitorului Guvern va fi, mai degraba, un fel de administrator;PSD, un cadavru inc

Anuntul lui Dragnea, despre intrarea UDMR la guvernare. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, dupa sedinta CExN al PSD, ca nu a discutat despre o posibila invitare a UDMR in coalitia de guvernare, el apreciind ca majoritatea parlamentara PSD-ALDE este suficiant de stabila. PSD te trimite la inchisoare daca nu respecti comisiile parlamentare. Initiatoarea legii n-a citit Codul Penal. Daca legea ar fi adoptata, Codruta Kovesi, Gabriel Oprea si Florian Coldea risca puscaria. continuă pe Hotnews

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste pentru a stabili componenta Cabinetului Dancila

ACTUALIZARE 12:49 PSD ar putea amana desemnarea ministrilor Cabinetului Dancila Discutiile privind formarea Guvernului condus de Viorica Dancila vor fi amanate pentru ca social-democratii nu au ajuns la o intelegere privind unele portofolii, a declarat, astazi, presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu. ---------- Sedinta Comitetului Executiv National al PSD este convocata, astazi, de la ora 16:00, pentru a stabili componenta noului Executiv condus de premierul desemnat Viorica Dancila.

Liviu Dragnea: Vineri adoptam prin vot componenta Cabinetului Dancila

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la finalul Comitetului Executiv al PSD, ca ministrii din viitorul Cabinet Dancila vor fi stabiliti, prin vot, vineri, cand va avea loc o noua sedinta a conducerii partidului.

Politic show:Curaj, PSD! Esti singurul partid capabil sa provoace alegeri anticipate;Firea, despre Iohannis: Cred ca l-a surprins placut propunerea noastra de premier;Ultimele schite pentru al treilea guvern PSD dintr-un singur an. Numele de pe lista min

Ponta, despre votul privind Guvernul Dancila: Voi vota impotriva cu toata convingerea. Decizia sa de a vota impotriva nu este determinata de calitatile sau defectele Vioricai Dancila, ci de faptul ca, in opinia sa, adevaratul premier va fi Liviu Dragnea. Va conduce Guvernul domnul Dragnea si trebuie sa-si asume raspunderea, nu poate mereu prin altcineva. Curaj, PSD! Esti singurul partid capabil sa provoace alegeri anticipate. Daca PSD-istii sunt ferm convinsi ca reforma lor, cu precadere cea din domeniul Justitiei, este benefica pentru societate, nu vad niciun motiv pentru care n-ar merge cu ea in fata urnelor.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste pentru a stabili componenta Cabinetului Dancila

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD este convocata, astazi, de la ora 16,00, pentru a stabili componenta noului Executiv condus de premierul desemnat Viorica Dancila.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste luni pentru a stabili componenta Cabinetului Dancila

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD este convocata, luni, de la ora 16,00, pentru a stabili componenta noului Executiv condus de premierul desemnat Viorica Dancila, potrivit unor surse politice.

Klaus Iohannis, despre ce o recomanda pe Viorica Dancila pentru a ocupa functia de prim-ministru

Klaus Iohannis a explicat cum a ajuns la decizia pe care a luat-o, de a accepta propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei, si ce anume o recomanda pe Viorica Dancila, din punctul lui de vedere, sa.

Ce planuri are Viorica Dancila pentru cei care protesteaza in strada

Premierul desemnat Viorica Dancila a declarat marti, referindu-se la recentele manifestatii de strada, ca democratia presupune dreptul de a protesta, mentionand ca motivele oamenilor trebuie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )