Libnet.ro
UNICEF

14:45

Politic show: Dragnea a plecat din tara, n vacanta, cu un avion privat nchiriat de la srbi; Anuntul lui Victor Ponta cu privire la candidatura sa la prezidentiale; Puterea acuza Opozitia ca vrea sa concedieze 700.000 de bugetari

Hotnews Hotnews,
 Politic show: Dragnea a plecat din tara, n vacanta, cu un avion privat nchiriat de la srbi; Anuntul lui Victor Ponta cu privire la candidatura sa la prezidentiale; Puterea acuza Opozitia ca vrea sa concedieze 700.000 de bugetari

Guvernul a uitat ca am trecut in 2019. Parlamentarul PNL Alina Gorghiu a publicat pe Facebook invitatia primita de la Viorica Dancila, in care este gresita data. Andronescu, despre invitatiile gresite trimise de Guvern. Premierul Dancila vrea sa il dea afara pe cel care a creat invitatiile gresite trimise de Executiv la concertul de joi care marcheaza debutul Presedintiei Romaniei la Consiliul UE. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea a plecat din Romania cu un avion privat: Unde isi petrece vacanta liderul PSD. Cum a mintit Codrin Stefanescu

Liviu Dragnea isi petrece vacanta de iarna departe de tara, desi Codrin Stefanescu, colegul sau de partid, a dat asigurari ca liderul PSD nu va pleca din Romania in aceasta perioada. Potrivit.

Unde a zburat Dragnea pe furis cu un avion privat inchiriat de la sarbi

Liviu Dragnea, Liderul PSD, a plecat din tara pe data de 2 ianuarie, in jurul orei 20:00, de pe terminalul detinut de Tiriac Air, cu un avion privat inchiriat de la o companie sarbeasca. Dragnea a plecat insotit de partenera lui, Irina Tanase, pe ruta Bucuresti-Sofia-Verona. Liderul PSD a lasat cat mai putine urme in legatura [] .

Sorina Pintea: Nu se pune problema ca rezidentii sa si plateasca studiile daca vor sa plece din tara

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma ca in acest moment nu se pune problema ca medicii rezidenti sa fie pusi sa isi plateasca studiile daca vor sa plece din tara dupa ce termina rezidentiatul. Ministrul Sanatatii a fost tinta unui val de critici in noiembrie anul trecut, cand a declarat ca Ne gandim la un act aditional la contractul de munca pe care fiecare rezident il are cu spitalele . ) Ne gandim la o modalitate de a-i face sa stea un anumit numar de ani in tara.

Iohannis si-a dat seama ca ne pleaca tinerii din tara: Care este motivul

Iohannis a transmis un mesaj oficial, marti, 8 ianuarie 2019, la Gala Studentilor Romani din Strainatate. in acel context, prin consilierul de stat, a facut cateva declaratii foarte interesante la adresa tinerilor plecati din tara. Daca nu era evident deja pentru cei ramasi in tara, Romania are de pierdut de fiecare data cand un tanar [] .

Controale n toate maternitatile din tara ncepnd din 15 ianuarie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, marti, ca a semnat ordinul prin care se vor declansa controale privind infectiile nosocomiale in toate maternitatile din tara, precizand ca verificarile vor incepe, cel mai probabil, din 15 ianuarie.

Politic show: Ce planuri si-a facut Tariceanu pentru a fi candidatul PSD la prezidentiale; Presa elvetiana critica dur PSD; Gabriel Les, despre achizitia de corvete

Pe cine considera Ponta un candidat puternic al stangii in cursa pentru Cotroceni. Victor Ponta, a declarat marti ca si-ar dori ca pe listele partidului pentru europarlamentare sa fie Corina Cretu. Emisarii Guvernului de la Budapesta agita iar spiritele in Transilvania. Reprezentantii guvernarii de la Budapesta au inceput anul 2019 in forta, inca din primele zile acestia promovand in Transilvania ideea autonomiei Tinutului Secuiesc.

Avertizare meteo! Ninsori si viscol in sapte judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o atentionare Cod galben de viscol si ninsori, valabila in sapte judete din zona Moldovei, incepand din aceasta seara. Conform prognozei,.

Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in judete din Dobrogea pe durata orelor urmatoare. Potrivit meteorologilor, pana.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de polei si precipitatii mixte in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de precipitatii mixte si polei, valabila in localitati din judetul Arad. Potrivit meteorologilor,.

Judetul cu cele mai multe alunecari de teren din tara. Peste 450 de locatii au fost afectate

Valcea ocupa in prezent primul loc pe tara la alunecarile de teren, cu peste 400 de zone afectate, potrivit inspectorului-sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Valcea, lt. col. Dan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )