Libnet.ro
UNICEF

15:30

Politic Show: Misa, criticat de premier pentru taxa de solidaritate; Presedintele Comisiei SRI: Udrea ne-a spus cum se discuta despre anchetarea baronilor PSD; Tariceanu: Ma ingrijoreaza atitudinea unor ambasadori care au fetisuri si vorbesc numai de cor

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Misa, criticat de premier pentru taxa de solidaritate; Presedintele Comisiei SRI: Udrea ne-a spus cum se discuta despre anchetarea baronilor PSD; Tariceanu: Ma ingrijoreaza atitudinea unor ambasadori care au fetisuri si vorbesc numai de cor

Realitatea paralela in care traieste ministrul pentru IMM-uri: Peste 70% dintre romanii plecati din tara doresc sa se intoarca. Peste 70% dintre romanii de peste hotare doresc sa se intoarca in tara in urmatorii cinci ani, insa trebuie sa gaseasca. Surse: PNL a selectat oamenii care sa combata PSD. Cine va fi noul purtator de cuvant al liberalilor. Conducerea PNL a stabilit comunicatorii formatiunii, pe aceasta lista fiind prinsi lideri vocali, dar si unii care mai degraba fug de presa, cum sunt prim-vicepresedintii. continuă pe Hotnews

Ministrul Ionut Misa, criticat de premier pentru taxa de solidaritate-surse Digi 24

Premierul Mihai Tudose nu e deloc incantat de anuntul despre noua taxa facut de Ionut Misa, care n-ar fi la prima problema de comunicare, sustine Digi24. Surse apropiate Guvernului spun ca Tudose a avut o discutie cu ministrul Misa, iar seful Guvernului l-a mustrat pe Ministrul de Finante pentru declaratiile referitoare la taxa de solidaritate.

Surse: Ministrul Misa, criticat de premier pentru taxa de solidaritate

Premierul Mihai Tudose nu e deloc incantat de anuntul despre noua taxa facut de Ionut Misa, potrivit Digi24. Surse apropiate Guvernului spun ca Tudose a avut o discutie cu ministrul Misa, iar seful Guvernului l-a mustrat pe Ministrul de Finante pentru declaratiile referitoare la taxa de solidaritate.

Citu (PNL): Ministrul Misa manipuleaza la nivel de gradinita. Taxa de solidaritate de 2% este o gaselnita disperata

Senatorul PNL Florin Citu afirma, intr-un comunicat de presa, ca presupusa taxa de solidaritate de 2% despre care a vorbit ministrul Finantelor Ionut Misa este o gaselnita a guvernului Mihai Tudose pentru a acoperi gaurile generate la bugetul de stat de o guvernare iresponsabila in gestionarea economiei, aflata in impas.

Citu: Ministrul Misa manipuleaza la nivel de gradinita. Taxa de solidaritate de 2% este o gaselnita disperata

Vicepresedintele PNL Florin Citu sustine ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, manipuleaza la nivel de gradinita, iar taxa de solidaritate este o gaselnita disperata pentru a acoperi gaurile generate la bugetul de stat de o guvernare iresponsabila in gestionarea economiei, aflata in impas.

Surse: Premierul l-a criticat pe ministrul de Finante pentru taxa de solidaritate aparuta peste noapte

Premierul Mihai Tudose l-ar fi criticat in termeni duri pe ministrul Misa, dupa anuntul despre noua taxa de solidaritate. solidaritate. informatii din zona guvernamentala, citate de Digi24.

Premierul Tudose, ironic la adresa ministrului Misa, dupa anuntul privind taxa de solidaritate: A explicat bine, traducerea nu iese. Taxa exista

Premierul Mihai Tudose a explicat, vineri, ca taxa de solidaritate exista si acum, la un nivel de 0,25%, si va fi mentinuta pentru ca este o cerinta a UE si a sindicatelor.

Platforma Romania 100: Directiva UE invocata de ministrul Finantelor pentru taxa de solidaritate nu exista

Platforma Romania 100 considera ca toti antreprenorii din Romania microintreprinderi, PFA-uri, afaceri de familie, societati medii si mari) vor suferi in 2018 din cauza introducerii taxei de solidaritate si ca Guvernul trebuie sa explice introducerea acesteia si destinatia banilor.

Misa: Exista bani pentru constructia bugetara pentru anul 2018

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca exista bani pentru constructia bugetara pentru anul 2018, subliniind ca Executivul nu are nicio problema din punct de vedere al finantarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )