Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ludovic Orban, aluzie la PSD: Ne luptam cu un adversar care nu are scrupule, care e in stare sa corupa, sa fure, sa falsifice procese verbale electorale

B1 B1,
Ludovic Orban, aluzie la PSD: Ne luptam cu un adversar care nu are scrupule, care e in stare sa corupa, sa fure, sa falsifice procese verbale electorale

Ludovic Orban, presedintele PNL, le-a cerut liberalilor sa se mobilizeze cu totii in aceasta ultima parte a campaniei electorale, dat fiind ca se confrunta cu un adversar lipsit de scrupule, care este in stare. continuă pe B1

Romania primeste primul sistem de rachete sol-aer Patriot. 450 de rachete intra in dotarea Armatei. Ludovic Orban: Este un moment pe care il consider istoric (VIDEO)

Romania primeste primul sistem de rachete sol-aer Patriot. Joi are loc receptia a 450 de rachete sol-aer Patriot, care vor putea fi folosite in caz de nevoie incepand cu 2021. Astfel, Armata romana va detine.

LUDOVIC ORBAN: PSD si-a batut joc de Constanta in ultimii 20 de ani

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Mangalia, la lansarea candidatilor partidului din judetul Constanta pentru alegerile locale din 27 septembrie, ca au misiunea de a opri cei 20 de ani in care judetul a fost tinut pe loc de PSD, PNL avand forta de a invinge mafia existenta.

LUDOVIC ORBAN: Aruncatul cu noroi in adversarii politici a devenit sport national al PSD si al jurnalistilor platiti cu bani negri

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat astazi, la Eforie, ca aruncatul cu noroi in adversarii politici, pe ultima suta de metri a campaniei electorale, a devenit un sport national al PSD si al jurnalistilor platiti cu bani negri sau cu banii institutiilor publice de catre social-democrati.

Ludovic Orban: Suntem singurii care avem puterea de a bate PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a afirmat miercuri, la Curtea de Arges, ca liberalii sunt.

PSD: La inaugurarea metroului, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a sefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reincarnarea lui Emil Bobu

Social-democratii au transmis marti ca la inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a sefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reincarnarea lui Emil Bobu. Sursa citata mai spune ca PNL inaugureaza acum un proiect deblocat si realizat in proportie de 99% de catre guvernele PSD.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Singura certitudine este ca nu vom face cu PSD nicio forma de intelegere guvernamentala (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, singura certitudine este ca liberalii nu vor face nicio intelegere cu PSD pentru crearea unei majoritati dupa alegerile parlamentare programate la inceputul lu.

Ludovic Orban: in locul domnului Ciolacu nu as deschide subiectul mineritului, pentru ca ar fi ca si cum ar vorbi de funie in casa spanzuratului

In timpul vizitei de la Reghin, de vineri, 18 septembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca daca ar fi in locul presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, el nu ar aduce in discutie subiectul mineritului. Premierul a .

Marcel Ciolacu il acuza pe Ludovic Orban ca a cumparat primari si parlamentari cu bani din Fondul de rezerva al Guvernului

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, l-a acuzat pe Ludovic Orban, liderul PNL si premierul tarii, ca nu a directionat banii din Fondul de rezerva al Guvernului spre rezolvarea adevaratelor probleme ale romanilor,.

Ludovic Orban, imbratisat cu primarul care a intretinut relatii cu doua minore. Secretul lor s-a aflat VIDEO

La inceputul anului, primarul comunei Mogosesti-Siret se afla in plin scandal sexual dupa ce a fost acuzat ca intretinut relatii cu doua minore. in prag de alegeri locale, au aparut imagini cu Damian Butnariu si Ludovic Orban imbratisandu-se! Ludovic Orban il sustine inca pe Damian Butnariu?! in luna ianuarie 2020, dupa patru mandate, Damian Butnariu, .

Gafa colosala a lui Ludovic Orban. Ce a intrebat un barbat in scaun cu rotile VIDEO viral

Gafa colosala a lui Ludovic Orban, dupa ce i-a pus o intrebare bizara unui om aflat intr-un carucior cu rotile. intrebarea a fost filmata, iar filmuletul a devenit viral pe internet, premierul primind foarte mute critici din partea celor care au auzit ce a putut sa intrebe primul ministru pe acel barbat. Ce a putut .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )