Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ludovic Orban: in ultima suta de ani, guvernele de la Bucuresti au ramas datoare fata de Iasi si Moldova. E momentul sa le sustinem proiectele de dezvoltare (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: in ultima suta de ani, guvernele de la Bucuresti au ramas datoare fata de Iasi si Moldova. E momentul sa le sustinem proiectele de dezvoltare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca dupa zeci de ani in care Guvernul Romaniei a ignorat practic judetul Iasi, a venit momentul sa sustina cu resurse importante proiectele acestui judet, dar si a re. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Exista circa 1.000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca exista aproximativ 1. 000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD si Cabinetul pe care il conduce va interveni cu un act normativ pentru a prelungi cu un an de zile termenul de finalizare a lucrarilor din PNDL 1, astfel incat autoritatile locale care au beneficiat de finantare sa nu fie nevoite sa returneze banii Executivului. El a adaugat ca va fi un PNDL 3 anul viitor, dar dupa ce vor fi finalizate PNDL 1 si PNDL 2, potrivit News.

LUDOVIC ORBAN: After-school-urile au ramas deschise pentru ca nu au existat cazuri de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a explicat, miercuri, ca after-school-urile au ramas deschise deoarece au respectat masurile si nu au fost inregistrate cazuri de infectare cu noul coronavirus, scrie Agerpres.

De ce au ramas deschise after-school-urile? Raspunsul lui Ludovic Orban

After-school-urile au respectat masurile sanitare si nu au avut cazuri de COVID-19 si, in plus, sunt un ajutor pentru parinti, afirma premierul Ludovic Orban. El a fost intrebat de ce scolile au fost inchise, iar after-school-urile raman deschise si daca exista un risc de infectare mai mic la after-school.

Ludovic Orban, in vizita la Dacia. Uzina a avut rezultate spectaculoase in ultima perioada

Premierul Ludovic Orban a efectuat azi o vizita la uzina Dacia, din Mioveni, unde a fost intampinat de directorul general al Automobile Dacia.

Ludovic Orban: Din informatiile pe care le avem, au fost respectate masurile si nu au fost cazuri in zona after school-urilor (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat care a fost motivul pentru care scolile din Capitala au intrat in scenariul rosu, dar after school-urile au ramas deschise. Premierul sustine ca analizele.

LUDOVIC ORBAN: Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat ce il recomanda pe Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei, ca acesta este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii. Seful Executivului a adaugat ca Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza, potrivit News.

Se inchide Bucurestiul?! Ce a spus Ludovic Orban despre acest scenariu

In ultima perioada se tot ehiculeaza ideea de carantinare totala a Capitalei. Incidenta infectarilor, depasind cifra de 3 la mia de locuitori, a determinat autoritatile sa treaca scolile in scenariul Rosu. in acelasi timp au fost inchise, din nou, restaurantele si tot ceea ce tine de teatru si cinematografe. Se inchide Bucurestiul sau nu Decizia .

Ludovic Orban, despre Traian Berbeceanu: Va fi un prefect foarte bun la Bucuresti. Un om corect, cinstit, ferm

Ce il recomanda pe fostul comisar de politie Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei? Premierul Ludovic orban spune ca este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii si va fi un prefect foarte bun pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza.

Ludovic Orban confirma ca prefectul Capitalei va fi schimbat. Da, Traian Berbeceanu e printre posibilii candidati

Conform premierului, joi, 22 octombrie, va avea loc schimbarea prefectului Capitalei. Ludovic Orban confirma ca Traian Berbeceanu este unul dintre posibilii candidati la aceasta functie.

Ludovic Orban: Am depus candidaturile de dimineata ca sa aratam ca suntem pusi pe munca

Premierul Ludovic Orban si echipa de candidati PNL pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare au depus miercuri dimineata lista cu candidati. Premierul nu a scapat de tirul jurnalistilor pe temele fierbinti ale zilei, nici nu a ratat ocazia de a face mai multe promisiuni electorale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )