Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, in vizita la Dacia. Uzina a avut rezultate spectaculoase in ultima perioada

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, in vizita la Dacia. Uzina a avut rezultate spectaculoase in ultima perioada

Premierul Ludovic Orban a efectuat azi o vizita la uzina Dacia, din Mioveni, unde a fost intampinat de directorul general al Automobile Dacia. continuă pe Adevărul

Cat de aproape e Romania de un lockdown. Ce a raspuns premierul Ludovic Orban (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a fost intrebat miercuri, in marja vizitei pe care a desfasurat-o la uzina Dacia de la Mioveni, cat de aproape suntem de instituirea unui lockdown la nivel national.

Ludovic Orban: Evenimentele private, principala cauza a imbolnavirilor de COVID-19 Sistemul medical a atins capacitatea de 75% in tratarea pacientilor cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban sustine ca analizele facute arata ca petrecerile private constituie principala cauza a raspandirii noului coronavirus, el explicand ca acesta este motivul pentru care Guvernul a interzis astfel de evenimente. Orban mai spune ca dupa alegerile locale in 3. 300 de localitati au avut loc petreceri spontane la care au participat zeci si sute de oameni. Legat de capacitatea sistemului medical, el a afirmat ca la acest moment a fost atinsa capacitatea de 75% in spitale in tratarea pacientilor cu COVID-19.

Ludovic Orban: Evenimentele private, principala cauza a imbolnavirilor de COVID-19

Premierul Ludovic Orban sustine ca analizele facute arata ca petrecerile private constituie principala cauza a raspandirii virusului SARS-CoV-2, el explicand ca acesta este motivul pentru care Guvernul a interzis astfel de evenimente. Orban mai spune ca in 3300 de localitati, dupa alegerile locale au avut loc petreceri spontane la care au participat zeci si sute de oameni.

De ce au ramas deschise after-school-urile? Raspunsul lui Ludovic Orban

After-school-urile au respectat masurile sanitare si nu au avut cazuri de COVID-19 si, in plus, sunt un ajutor pentru parinti, afirma premierul Ludovic Orban. El a fost intrebat de ce scolile au fost inchise, iar after-school-urile raman deschise si daca exista un risc de infectare mai mic la after-school.

Ce se intampla dupa cele 14 zile de scenariu rosu in Capitala? Ludovic Orban, replica dupa balbaielile de la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a facut declaratii de presa, luni, cu privire la balbaielile care au avut loc duminica in Bucuresti.

Dan Barna il ataca violent pe Ludovic Orban: Atat de disperat esti?

Marti, fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, a fost numit presedintele Consiliului Legislativ. El a obtinut mai multe voturi decat fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustinut de liberali, si decat candidatul propus de USR, Ionut Duli Mazalu. Atacul lui Dan Barna la adresa premierului Ludovic Orban Premierul Ludovic Orban a fost atacat dur .

Ludovic Orban a luat decizia momentului. L-a demis chiar in aceasta dimineata

Asa cum relatam inca de ieri, in sedinta de Guvern din aceasta dmineata s-a decis demiterea Prefectului. Ludovic Orban a anuntat demiterea Prefectului Gheorghe Cojanu. in locul acestuia va fi numit, mai mult ca sigur, Traian Berbeceanu in functia de Prefect. Ludovic Orban a luat decizia momentului Ultimele reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect .

LUDOVIC ORBAN: Evaluarile pe care le avem sunt ca ritmul de crestere a numarului de cazuri de COVID se va reduce

Premierul Ludovic Orban spune, in ziua in care Romania a atins un nou record al cazurilor zilnice de coronavirus - 4. 848 - ca evaluarile pe care le are Guvernul arata ca ritmul de crestere a cazurilor de COVID-19 se va reduce.

LUDOVIC ORBAN: After-school-urile au ramas deschise pentru ca nu au existat cazuri de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a explicat, miercuri, ca after-school-urile au ramas deschise deoarece au respectat masurile si nu au fost inregistrate cazuri de infectare cu noul coronavirus, scrie Agerpres.

Ludovic Orban, explicatia oficiala pe care toti parintii o asteptau. De ce functioneaza cresele si afterschool-urile in scenariul rosu

Premierul Ludovic Orban a elucidat in aceasta dimineata dilema functionarii creselor si a afterschool-urilor, in ciuda faptului ca gradinitele si scolile s-au inchis. Pe langa informatia ca aceste institutii nu se afla in controlul Ministerului Educatiei, premierul a venit cu un argument nou, care ar putea avea sens in ochii parintilor nemultumiti de aceste decizii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )