Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tomac: Solicitarea lui Marcel Ciolacu de a avea un Pact pe Sanatate nu este altceva decat un plagiat. PMP a fost primul

Adevărul Adevărul,
Tomac: Solicitarea lui Marcel Ciolacu de a avea un Pact pe Sanatate nu este altceva decat un plagiat. PMP a fost primul

Eugen Tomac a afirmat ca PMP este primul partid parlamentar care a propus un Pact National pentru Sanatate, in contextul pandemiei, inca din data de 8 aprilie a acestui an. Din acest punct de vedere, solicitarea liderului PSD Marcel Ciolacu de a exista un pact national al sanatatii nu este decat un plagiat. continuă pe Adevărul

MARCEL CIOLACU: Este nevoie rapid de un pact pentru sanatate pe care toate partidele sa il asume ferm

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este nevoie rapid de un pact pentru sanatate, pe care toate partidele sa si-l asume ferm, iar seful statului trebuie sa cheme urgent toate partidele la consultari, alaturi de cei mai buni specialisti pe sanatate.

Marcel Ciolacu: Klaus Iohannis sa cheme urgent toate partidele la consultari. Este nevoie rapid de un pact pentru sanatate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este nevoie rapid de un pact pentru sanatate, in conditiile epidemiei de Covid-19, un pact pe care toate partidele sa si-l asume ferm. in acest context, liderul.

MARCEL CIOLACU: Nu a existat negociere cu PNL sau USR pentru sustinerea lui Iordache la Consiliul Legislativ

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara ca nu a existat vreo negociere cu PNL sau cu USR pentru sustinerea lui Florin Iordache la Consiliul Legislativ.

MARCEL CIOLACU: Nici astazi Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, dupa conferinta de presa sustinuta de presedintele Klaus Iohannis, ca nici cu aceasta ocazie seful statului nu a propus vreo masura pentru combaterea pandemiei.

Marcel Ciolacu: Suntem la limita unui dezastru! Pentru multi din romani va fi deja prea tarziu!

Marcel Ciolacu a postat, pe o retea sociala, un mesaj de ingrijorare cu privire la situatia prin care tara noastra trece in acest moment, tinand cont de cresterea numarului de cazuri care pare ca nu mai poate fi tinuta sub control.

Marcel Ciolacu, dezvaluiri despre modul in care sunt raportate cazurile de coronavirus: O sa le ascunda pe timpul weekendului

Marcel Ciolacu afirma ca guvernul condus de Ludovic Orban ar fi incercat sa modifice modul in care este raportat numarul de cazuri de coronavirus. Mai exact, s-a urmarit ca datele acestea sa fie prezentate cu intarziere. STS le-ar fi incurcat, insa, planurile guvernantilor.

Marcel Ciolacu: Prioritatea noastra trebuie sa fie sanatatea romanilor si dialogul intre fortele politice. Acest lucru nu se poate intampla decat daca Presedintele Romaniei renunta sa mai fie si presedintele PNL

Marcel Ciolacu a lansat, joi, un apel catre presedintele Klaus Iohannis, caruia i-a cerut sa incerce macar sa devina presedintele tuturor romanilor. Totodata, liderul PSD sustine ca in continuare.

Marcel Ciolacu, primul pe lista Camerei Deputatilor in judetul Buzau

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, este primul pe lista electorala social-democrata propusa alegatori.

Marcel Ciolacu, sageti catre PNL: Nu mai bine nu-l votau, decat sa-l conteste?

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, ii acuza pe liberali ca au sustinut alegerea lui Florin Iordache l.

Marcel Ciolacu: Nici astazi, Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nici astazi nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei. Liderul social-democratilor a declarat ca partidul sau are si solutiile si oamenii pregatiti pentru a recapata controlul asupra pandemiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )