Libnet.ro
UNICEF

20:15

Politico: Referendumul pentru familie este anti-familie. Un exercitiu nerusinat de oportunism politic, care divizeaza si raneste

B1 B1,
Politico: Referendumul pentru familie este anti-familie. Un exercitiu nerusinat de oportunism politic, care divizeaza si raneste

Referendumul privind familia traditionala ce va avea loc in Romania este doar o incercare a liderilor politici de a-i face pe votanti sa uite esecurile guvernarii, scrie Politico. Votantii vor fi. continuă pe B1

Dancila discuta cu socialistii europeni despre statul de drept si referendumul pentru familie - surse

Premierul Viorica Dancila discuta, miercuri, la Bruxelles, cu socialistii din Parlamentul European despre statul de drept, dar si despre referendumul pentru familia traditionala, au declarat pentru Mediafax surse din grupul SD din PE.

Arhiepiscopul Tomisului, mesaj transant despre referendumul pentru familie

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, considera ca familia este alcatuita din barbat si femeie, precizand ca multi au deviat de la acest lucru si cred ca familia poate fi inteleasa si.

PSD se reuneste, luni, n BPN pentru a discuta despre referendumul pentru familie

Biroul Permanent National al PSD se va reuni luni, de la ora 11. 30, la Parlament, in prima sedinta dupa ce in CEx al PSD a fost dat vot de incredere lui Liviu Dragnea, potrivit unui anunt oficial al formatiunii. La BPN al PSD va participa si premierul Viorica Dancila care este si presedinte executiv al partidului, dar si contestatarii liderului social-democrat, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Gabriela Firea a declarat public ce va vota lareferendumul pentru familie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizatca va spune dala referendumul din 6 - 7 septembrie. Familia este legatura noastra cu trecutul si puntea catre viitor. Pentru mine,.

Zi libera pentru elevii din Capitala inainte de referendumul pentru familie

Pe 5 octombrie, de Ziua Mondiala a Educatiei, elevii din Capitala nu vor invata, anunta ISMB, precizand ca pe 8 octombrie, unitatile de invatamant in care vor fi sectiile de votare pentru Referendum vo.

PSD se reuneste, luni, n Biroul Politic pentru a discuta despre referendumul pentru familie - surse

Biroul Politic al PSD se va reuni, luni, de la ora 11. 30 la Parlament, in prima sedinta dupa ce in CEx al PSD a fost dat vot de incredere lui Liviu Dragnea, au declarat surse politice, pentru Mediafax. La BPN va participa si premierul Viorica Dancila, dar si contestatarii liderului social-democrat.

Dancila, criticata dur de colegii socialisti europeni din cauza referendumului pentru familie. E un demers GROAZNIC! Vreau sa vad ca PSD se pozitioneaza iMPOTRIVA

Viorica Dancila, aflata la Bruxelles in aceste zile, a fost luata la intrebari de grupul socialisitilor europeni, familia politica din care face parte PSD, cu privire la referendumul pentru familia.

Referendumul pentru familie, o situatie care ar putea sa fie folosita, de cate ori va fi nevoie, impotriva Romaniei

Cred ca aceasta problema a interzicerii casatoriilor gay si legiferarea constitutionala a deciziei rezultate in urma consultarii populare este nu numai o problematica extrem de sensibila, ci si una care ar putea sa fie folosita, de cate ori va fi nevoie, impotriva Romaniei, scrie Cristian Unteanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Campanie halucinanta pentru referendumul pentru familia traditionala: Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta copilul tau (FOTO)

Campania pentru referendumul pentru familia traditionala depaseste granitele normale ale sustinerii unei tabere. De exemplu, la Timisoara a aparut pe un bloc un banner urias in care cetatenii sunt speriati.

Subiectele zilei: Presedintele Coalitiei pentru Familie: Cazurile de copii batuti si femei ucise de soti sunt accidente; Povestea elevei de nota 10, careia Klaus Iohannis i-a cerut sa dea prima sansa Romniei: Aveam deja bagajele facute. Ma ntorc cnd voi

Ciclistii din oras au adunat bani de biciclete pentru copiii din comunitati izolate din Apuseni. 20 de copii din comunitati izolate din Muntii Apuseni vor primi. Burse de 4. 000 de lei pentru elevii buni la matematica si informatica. 14 burse in valoare de 4. 000 de lei fiecare vor ajunge la elevii cu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )