Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politikix. Liviu Dragnea si premierul Tudose au uitat de Cuc

Antena3 Antena3,
Politikix. Liviu Dragnea si premierul Tudose au uitat de Cuc

Si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, poreclit SPaima Santieristilor, si-a dat, fortat, demisia. in valtoarea declaratiilor despre cele doua doamne Sevil Shaideh si Rovana Plumb, nici Tudose si. continuă pe Antena3

VIDEO Liviu Dragnea si Mihai Tudose, conferinta de presa la PSD, dupa sedinta conducerii/ Dragnea: este o suparare foarte mare a tuturor, dar Sevil si Rovana si-au mentinut demisia. Nu mai pot duce presiunea. Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia / PSD-ul

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au sustin o conferinta comuna de presa la sediul PSD, dupa sedinta maraton a Comitetului Executiv National in care s-au decis remanierile din Guvern. Cele doua colege si-au mentinut decizia de a demisiona desi noi le-am cerut sa renunte. Sevil Shhaideh a zis ca ea si familia ei nu mai poate duce aceasta presiune infernala. Rovana este in aceeasi situatie. Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia. E un tanar extraordinar. PSD-ul a trecut in aceasta seara printr-o cumpana. O destabilizare a PSD, cel mai mare partid al tarii, asa cum se incearca, ar putea duce si la destabilizarea Romaniei. Ceea ce s-a intamplat insa in aceste zile nu mai trebuie sa se repete, a declarat Dragnea.

VIDEO Liviu Dragnea si Mihai Tudose, conferinta comuna/ Dragnea: PSD-ul a trecut azi printr-o cumpana foarte mare/ Mihai Tudose este un premier bun, eficient. Cu greselile lui/ Tudose: Nu a fost un razboi, nu este un castigator. Nu am ce sa le reprosez c

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au sustin o conferinta comuna de presa la sediul PSD, dupa sedinta maraton a Comitetului Executiv National in care s-au decis remanierile din Guvern. Cu totii suntem tristi, dar cele doua colege si-au mentinut decizia de a demisiona desi noi le-am cerut sa renunte. Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia. PSD-ul a trecut in aceasta seara printr-o cumpana. Despre Mihai Tudose eu nu am zis nimic in aceste zile. Mihai Tudose este un premier bun, eficient. Cu greselile lui. Nu mai putem face asemenea greseli sa punem si partidul si coalitia si guvernul intr-o situatie limita, a declarat Dragnea.

RAZBOI TOTAL iN PSD. SHHAIDEH, PLUMB SI CUC AU DEMISIONAT. LIVIU DRAGNEA S-A OPUS. MAINE SE REIA CEX-UL

UPDATE:Liviu Dragnea, intr-o declaratie comuna de presa tinuta cu Mihai Tudose, ca PSD s-a opus in unanimitate demisiilor lui Sevil Shhaideh si Rovanei Plumb, dar cele doua in ciuda.

SURSE: Liviu Dragnea nu accepta inlaturarea lui Sevil Shhaideh din Guvern, dar a aprobat remanierea altor 3 ministri

Surse politice din interiorul PSD sustin ca Liviu Dragnea nu a fost de acord ca premierul Mihai Tudose sa o remanieze din Guvern pe ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, dar in schimb a aprobat demiterea.

Noi scenarii politice in scandalul momentului. Ce i-ar pregati premierul Tudose lui Dragnea dupa remaniere

Scandalul dintre Liviu Dragnea si premierul Tudose este departe de a se inchiea. in ciuda declaratiilor de aparenta impacare. Circula mai multe scenerii la aceasta ora despre planurile ascunse al.

Nucleara din buzunarul lui Tudose. Cum poate fi eliminat Liviu Dragnea

Nu cred ca premierul Tudose nu este constient de nucleara pe care o are in buzunar. O dovada este si intalnirea precipitata de marti cu presedintele Iohannis. Este un moment propice pentru resetarea jocului politic din PSD si nu cred ca Tudose il rateaza.

Liviu Dragnea, in sedinta CeX: imi asum starea de suparare si tensiune in care a ajuns premierul Tudose

Update:Liviu Dragnea a inceput sedinta CeX spunand ca s-a ajuns la o situatie tensionata din cauza mai multor persoane, dar si din cauza sa. Am ajuns intr-o situatie tensionata.

Premierul Tudose ii trimite luni presedintelui Iohannis propunerile pentru cei trei noi ministri, fara a avea si o varianta de rezerva

Premierul Mihai Tudose ii va trimite oficial, in cursul zilei de luni, presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a trei noi ministri, dupa ce, in cursul saptamanii trecute, a reusit sa impuna liderului PSD, Liviu Dragnea, schimbarea titularilor portofoliilor respective.

Paul Stanescu, noul ministru al Dezvoltarii: Sunt mandru de prietenia cu Liviu Dragnea. Sper sa ajung la nivelul lui Sevil Shhaideh

Noul ministru al Dezvoltarii, Paul Stanescu, a recunoscut ca este mai apropiat de presedintele PSD Liviu Dragnea decat de premierul Mihai Tudose. Paul Stanescu ii va locul lui Sevil Shahideh si va avea pe mana toti banii pentru baronii locali.

Sedinta Comitetului Executiv al PSD a inceput. Liviu Dragnea: imi asum starea de suparare si tensiune in care a ajuns premierul Tudose

Update:Liviu Dragnea a inceput sedinta CeX spunand ca s-a ajuns la o situatie tensionata din cauza mai multor persoane, dar si din cauza sa. Am ajuns intr-o situatie tensionata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )