Libnet.ro
UNICEF

09:30

Politistii din Dambovita, pusi din nou pe jar. Un barbat a sunat la 112 spunand ca fiica sa, de 13 ani, a fost rapita

Adevărul Adevărul,
Politistii din Dambovita, pusi din nou pe jar. Un barbat a sunat la 112 spunand ca fiica sa, de 13 ani, a fost rapita

La o saptamana dupa izbcnirea scandalului legat de moartea Adrianei Fierare, ucisa cu sange rece de un olandez, oamenii legii au fost pusi din nou pe jar. Un barbat a sunat la 112 si a spus ca fiica sa, de 13 ani, a fost rapita. continuă pe Adevărul

Tragedia din Dambovita a fost urmata de un sir lung de balbe din partea autoritatilor. Politistii romani l-au contactat pe olandez pe WhatsApp la o zi dupa disparitia Adrianei. Ce l-au intrebat

Ca si in cazul Caracal, tragedia din Dambovita a fost urmata de un sir lung de balbe din partea autoritatilor. Johannes Visscher, olandezul de 46 de ani suspectat ca a frant viata Adrianei, a fost.

Olandezul care ar fi ucis fetita din Dambovita, o noua victima, la Iasi. Fapta s-a petrecut in 2016

Olandezul acuzat de uciderea Mihaelei 11 ani) din Dambovita, a mai fost in Romania de 4 ori. O noua informatie despre strain. Ar mai fi avut o victima, la Iasi. Fapta s-a petrecut in 2016. Olandezul care ar fi ucis fetita din Dambovita, o noua victima, la Iasi Johannes Visscher 46 de ani), zis Joop, .

Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita. De ce a avut un soc cand a vazut-o

Cine este barbatul care a gasit cadavrul Mihaela, fetita de 11 ani din Dambovita, ucisa si violata de un olandez? De ce a avut un soc cand a vazut-o? Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita Mihaela, o fetita de 11 ani din Gura Sutii, judetul Dambovita, a fost data disparuta vineri .

Olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita ar mai fi facut o victima si la Iasi. Copila avea opt ani la acel moment

Olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita a facut o victima si la Iasi. Jurnalistii de la BZI. ro scriu ca in timpul vizitei sale din 2016 Johannes Vissche a agresat sexual o alta.

Noi imagini cu olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita

Au aparut noi imagini noi cu olandezul acuzat ca a agresat-o si a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Stire in curs .

OFICIAL. Parchetul general, despre UCIDEREA fetitei din Dambovita: Perchezitii la locuinta din Olanda a suspectului si la apartamentul inchiriat in Romania

Procurorii de la Parchetul General anunta, oficial, ca marti au fost efectuate perchezitii in dosarul privind moartea fetiteide 11 ani din Dambovita. Anchetatorii au deschis la casa olandezului, dar.

Seful Politiei Romane, despre tragedia din Dambovita: Este in desfasurare o ancheta penala

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, afirma marti ca cetateanul olandez, principalul suspect in cazul uciderii fetitei din Dambovita,era cunoscut in tara sa cu infractiuni de natura sexuala si.

Informatii socante despre olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Ce spune fosta iubita a barbatului

Fosta iubita a ucigasului fetitei de 11 ani din Dambovita spune ca barbatul a fost condamnat de mai multe ori pentru pedofilie in Olanda. Femeia a povestit ca a fost ceruta in casatorie de acesta du.

Controverse intre seful Politiei Romane si procurorul general in dosarul uciderii fetitei din Dambovita

La toate activitatile derulate de politisti in dosarul uciderii fetitei de 11 ani din Gura Sutii Dambovita) a fost prezent un procuror, sustine seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu. El il contrazice astfel pe procurorul general Bogdan Licu, care sustine ca procurorul de caz nu a stiut despre conversatia telefonica pe care politistii au avut-o sambata noapte cu olandezul, care ajunsese deja la Amsterdam.

Parchetul General: Probele biologice dupa uciderea fetitei de 11 din Dambovita apartin olandezului care s-a sinucis luni

Probele biologice ridicate de anchetatori in dosarul uciderii Adrianei, fetita de 11 ani din Gura Sutii Dambovita), apartin cetateanului olandez suspect in acest caz, informeaza Parchetul General. Procurorii anunta si ca Interpolul a confirmat decesul suspectului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )