Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olandezul care ar fi ucis fetita din Dambovita, o noua victima, la Iasi. Fapta s-a petrecut in 2016

Playtech Playtech,
Olandezul care ar fi ucis fetita din Dambovita, o noua victima, la Iasi. Fapta s-a petrecut in 2016

Olandezul acuzat de uciderea Mihaelei 11 ani) din Dambovita, a mai fost in Romania de 4 ori. O noua informatie despre strain. Ar mai fi avut o victima, la Iasi. Fapta s-a petrecut in 2016. Olandezul care ar fi ucis fetita din Dambovita, o noua victima, la Iasi Johannes Visscher 46 de ani), zis Joop, . continuă pe Playtech

UPDATE Olandezul suspectat ca a ucis fetita din Dambovita s-a sinucis El ar fi intrat intentionat cu masina intr-un camion

Procuratura din provincia olandeza Brabantul de Nord a confirmat sinuciderea cetateanului olandez suspectat de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita, relateaza presa locala. Autoritatile olandeze au transmis ca barbatul ar fi intrat intentionat cu masina intr-un camion pe o sosea din zona Escharen, sud-estul Olandei.

Olandezul care a ucis-o pe fetita din Gura Sutii ar fi agresat sexual o copila din Iasi, in 2016

Parchetul General a preluat de la Iasi un dosar din 2016 in care se fac cercetari in cazul unei fetite de 8 ani agresata sexual de un barbat, existand speculatii ca agresorul ar fi olandezul care ar fi ucis-o pe fata de 11 ani din Gura Sutii Dambovita), potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. Joi, o publicatie locala a prezentat imagini cu suspectul cazului din 2016, iar reprezentantii Politiei Romane spun ca nu pot confirma la acest moment ca este vorba despre cetateanul olandez si se fac verificari.

Adevar infiorator despre olandezul suspectat ca a ucis fetita din Gura Sutii. Dezvaluirea fostei iubite

Olandezul suspectat ca a ucis fetita din Gura Sutii a mai comis astfel de fapte si in trecut. Este marturia cutremuratoare facuta de fosta logodnica a acestuia, care nu este surprinsa de oroarea comisa. Barbatul a fost condamnat pentru mai multe infractiuni, dar femeia sustine ca nu stia despre trecutul lui in perioada in care .

UPDATE Olandezul suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru omor calificat, rapire si agresiune sexuala - surse

Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru trei infractiuni - omor calificat, lipsire de libertate prin rapire si agresiune sexuala, potrivit unor surse judiciare. Fetita de 11 ani din Gura Sutii a fost data disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala, iar duminica a fost gasita moarta pe un camp din apropierea localitatii.

FAKE NEWS grosolan in cazul olandezului care a ucis o fetita din Dambovita. B1.ro a stat de vorba cu scriitorul a carui poza a fost vehiculata ca fiind a criminalului: Este o foarte mare greseala. Sunt incremenit! (GALERIE FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Ziua de luni, toata media din Romania, de la televiziuni si pana la publicatiile centrale, a incercat sa ofere cat mai multe detalii despre cazul fetitei de 11 ani din Dambovita, despre.

Olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita ar mai fi facut o victima si la Iasi. Copila avea opt ani la acel moment

Olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita a facut o victima si la Iasi. Jurnalistii de la BZI. ro scriu ca in timpul vizitei sale din 2016 Johannes Vissche a agresat sexual o alta.

Noi imagini cu olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita

Au aparut noi imagini noi cu olandezul acuzat ca a agresat-o si a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Stire in curs .

Olandezul suspectat ca ar fi ucis-o pe fetita din Dambovita, pus oficial sub acuzare pentru trei infractiuni. Unde se afla acum pedofilul

Olandezul in masina caruia a fost vazuta pentru ultima oara fetita din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru trei infractiuni: rapire, viol si omor. Autoritatile romane fac demersuri pentru aducerea in tara a pedofilului.

Informatii socante despre olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Ce spune fosta iubita a barbatului

Fosta iubita a ucigasului fetitei de 11 ani din Dambovita spune ca barbatul a fost condamnat de mai multe ori pentru pedofilie in Olanda. Femeia a povestit ca a fost ceruta in casatorie de acesta du.

Tragedia din Dambovita. Olandezul, pus oficial sub acuzare in cazul minorei rapite si ucise

Olandezul, principalul suspect in cazul Adrianei, fetita din Dambovita ucisa,a fost pus oficial sub acuzare dupa ce a fost identificat drept principalul suspect in omorul minorei. Barbatul este acuzat de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )