Libnet.ro
UNICEF

21:00

Polonezii vor putea calatori in SUA fara vize, din 11 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Polonezii vor putea calatori in SUA fara vize, din 11 noiembrie

Presedintele Poloniei, Andrzej Duda, a anuntat ca cetatenii polonezi vor putea calatori fara vize in Statele Unite incepand cu data de 11 noiembrie a acestui an. continuă pe Adevărul

OFICIAL! Polonezii pot calatori in SUA FARA VIZA

Polonezii vor putea merge in SUA fara viza. in data de 11 noiembrie,Polonia va intra in Programul Visa Waiver,cand este marcata Ziua Independentei Poloniei, transmite agerpres. Anuntul.

Ministrul Dezvoltarii: Primarii vor putea verifica online daca au primit banii ceruti Invit angajatii insurubati prin sistemul PCR sa-si gaseasca alt loc de munca

Incepand de joi, Ministerul Lucarilor Publice si Dezvoltarii va publica platile facute, astfel incat primarii vor putea verifica pe site daca au primit sau nu banii ceruti pentru facturile emise de constructori, a declarat ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan. El a mai spus, la preluarea mandatului, ca angajatii din minister insurubati prin sistemul PCR, adica pile, cunostinte si relatii sunt invitati sa isi gaseasca alte locuri de munca.

Se schimba legea pentru daune RCA. La ce preturi se vor putea face reparatiile masinilor avariate, in curand

Intr-un proiect de modificare si completare a Legii 1322017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto RCA) se arata schimbari in privinta preturilor pentru reparatiile masinilor avariate. Se schimba legea pentru daune RCA Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va stabili si publica, cu ajutorul Institutului National de Statistica, preturile de referinta la lucrarile acoperite prin .

Polonezii nu mai au nevoie de viza pentru Statele Unite ale Americii

Incepand cu 11 noiembrie, polonezii vor putea merge in Statele Unite pentru vizite de pana la 90 de zile fara sa aiba nevoie de viza, a anuntat miercuri presedintele Andrzej Duda, citat de AFP.

Daianu, Consiliul Fiscal: Salariile si pensiile nu vor putea creste cum a decis PSD

Salariile si pensiile nu vor fi taiate, dar nici nu pot creste conform calendarului programat, deoarece bugetul nu poate absorbi o majorare de 40% a pensiilor, este de parere Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal.

Clever devine FREE NOW. Clientii vor putea comanda masini in Romania, dar si in alte 100 de orase din Germania, Marea Britanie, Spania, Italia sau Austria

Aplicatia de mobilitate urbana Clever va deveni FREE NOW in urmatoarele luni, parte din grupul international de mobilitate urbana NOW, lansat de Daimler si BMW in luna februarie a acestui an.

Roxana are 15 ani si a disparut fara urma din Arad. Fata este de negasit de mai bine de 24 de ore

Iasmina Roxana Olariu, in varsta de 15 ani,este cautata de politistii aradeni dupa ce, in dimineata de 6 noiembrie, a plecat de ladomiciliulei din Arad si nu s-a mai intors. Adolescenta.

Romanii se tem ca raman fara joburi din cauza robotilor: 2 din 3 sunt dispusi sa o ia de la zero in cariera Studiu

Doi din trei romani 66,8%) sunt dispusi sa faca o schimbare totala in ceea ce priveste cariera lor si sa opteze pentru reconversie profesionala, iar 7 din 10 dedica timp semnificativ intr-un an invatarii pentru a-si perfectiona aptitudinile, astfel incat sa faca fata provocarilor aduse pe piata muncii de tendinte majore precum avansul tehnologic si globalizarea, arata datele unui studiu realizat in 197 de tari, printre care si Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )