Libnet.ro
UNICEF

19:45

Un pont pe zi: Cum sa pariem si care sunt cele mai interesante cote pentru meciul Barcelona - Juventus (VIDEO)

B1 B1,
Un pont pe zi: Cum sa pariem si care sunt cele mai interesante cote pentru meciul Barcelona - Juventus (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de miercuri noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi despre meciul Barcelona - Juventus. Cu aceasta ocazie, realizatorul a prezentat si cele mai interesante cote si. continuă pe B1

Care sunt cele mai citite carti din lume in acest moment

Va prezentam un top al celor mai citite carti ale momentului, selectate din lista de bestsellers a gigantului Amazon. De la investigatii jurnalistice la carti de dezvoltare personala, iata care sunt preferintele cititorilor din lumea intreaga in acest.

Cele mai cerute nume pentru botez in America

Cele mai cerute nume pentru botez in America. Parintii din America, in special cei din categorii sociale inalte, aleg in ultima perioada cam aceleasi nume pentru copiii lor. Iata care sunt cele mai cerute de acestia. Sursa de inspiratie si pentru viitorii parinti din Romania.

Care sunt persoanele cele mai expuse riscului de a fi implicate intr-un accident rutier. Zilele din saptamana in care au loc cel mai frecvent astfel de evenimente

Cele mai multe evenimente rutiere au loc, potrivit statisticilor, in luna august. Cifrele sunt valabile pentru Baia Mare si arata ca cei mai predispusi sa fie implicati intr-un astfel de eveniment sunt barbatii intre 31 si 60 de ani, care conduc in luna august in zilele de duminica, in intervalul orar 14. 00 si 22. 00, pe strazile Independentei, V. Lucaciu sau bd. Bucuresti, Unirii ori Republicii.

Cele mai frecvente greseli care se fac la udarea plantelor

Lantele nu pot supravietui fara apa, iar udarea necorespunzatoare le afecteaza in timp sanatoatea si dezvoltarea armonioasa. Iata care sunt cele mai frecvente greseli care se fac la udarea plantelor.

Aproape 27.000 locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti si Sibiu cele mai putine in Mehedinti si Bacau

Aproape 27. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Dolj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Mehedinti, Bacau, Giurgiu, Suceava si Covasna, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai bune antibiotice naturale

Anumite plante au efect antibiotic natural, fata de tratamentele farmaceutice care sunt supuse proceselor chimice si care pot da reactii adverse. Plantele ajuta organismul sa lupte impotriva microorganismelor care tind sa afecteze sistemul imunitar.

MESAJE DE PASTE. Cele mai inspirate Mesaje de Paste si felicitari pentru cei dragi

Daca nu sunteti inspirat pentru urarile de Paste pentru cei dragi, iata o serie cu cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri prin care sa le spuneti celor dragi. De Paste te provoc.

URARI DE PASTE. Cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Daca nu sunteti inspirat pentru urarile de Paste pentru cei dragi, iata o serie cu cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri prin care sa le spuneti celor dragi.

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

In Elvetia se cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari, 638, in timp ce la polul opus se afla romanii, cu doar 135. in cifre absolute, in Romania.

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

Elvetienii pot cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari dintre cetatenii europeni 638. La polul opus se afla romanii, cu doar 135 .

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2916 seconds )