Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ponta, despre fabrica Daimler: Cred ca Sebesul va fi unul dintre orasele din Romania cu somaj zero

Antena3 Antena3,
Ponta, despre fabrica Daimler: Cred ca Sebesul va fi unul dintre orasele din Romania cu somaj zero

Sebesul ar putea fi unul dintre orasele din Romania cu somaj zero, considera premierul Victor Ponta, comentand pe marginea inaugurarii lucrarilor de constructie pentru noua unitate de productie Star Assembly a. continuă pe Antena3

Ponta: in 2015, de la fabrica Daimler din Sebes pana la granita cu Ungaria se va merge pe autostrada

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sebes, la punerea pietrei de temelie a unei fabrici de cutii de viteza a Daimler, ca s-a angajat in numele Guvernului ca, in 2015, de la poarta fabricii din Sebes.

Tanara din Constanta, luata cu forta de pe strada de cinci barbati: Unul dintre ei voia sa o ia de sotie

O tanara de 26 de ani din Constanta a fost luata cu forta de pe strada, din fata unei scoli, luni dimineata, de cinci barbati care au urcat-o intr-o masina, unul dintre agresori dorind sa o ia de sotie,.

Victor Ponta, despre protestele fata de exploatarea gazelor de sist: Bun, si daca nu avem gaze din productie interna, de unde le luam? Din Rusia

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca ia in serios protestele fata de explorarea si exploatarea gazele de sist, aratand ca, in cazul in care Romania nu are gaze din productie interna, trebuie sa le ia din Rusia. In contextul actual, cred ca orice protest trebuie sa aiba un scop si o finalitate si cred ca o discutie serioasa pe orice tema e utila, a adaugat premierul.

Ponta, despre ancheta Nana: Un lung sir de retrocedari ilegale, beneficiarul final este Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat. luni seara, ca inspectorii guvernamentali trimisi la Oficiul de Cadastru Calarasi, pentru terenurile din Nana, au descoperit ca 80% dintre terenuri sunt returnate ilegal, rezultand un lung sir de infractiuni si retrocedari ilegale, iar beneficiarul final din 2013 este Traian Basescu, relateaza Mediafax.

Premierul Ponta, despre controlul la Nana: Ce s-a gasit acolo este ingrozitor din punct de vedere legal

Premierul Victor Ponta a declarat, in Editia Speciala de luni seara de la Antena 3, ca inspectorii guvernamentali trimisi la Oficiul de Cadastru Calarasi, pentru terenurile din Nana, au descoperit ca 80% dintre.

Victor Ponta, despre postarea de pe Facebook: Nu vreau sa ies cu picioarele inainte din politica

Premierul Victor Ponta a explicat, luni seara, ca prin postarea de pe Facebook a vrut sa transmita colegilor de partid un mesaj clar ca proiectul important pentru alegerile prezidentiale nu este cine anume va ocupa.

Victor Ponta, despre posibila candidatura la prezidentiale: Decidem dupa 25 mai

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu a luat o decizie in privinta unei candidaturi la alegerile prezidentiale, el aratand ca o hotarare in acest sens va fi luata dupa 25 mai. Potrivit lui Ponta, deci.

Ce spune Victor Ponta despre candidatura la prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu a luat o decizie in privinta unei candidaturi la alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax. Prim-ministrul a aratat ca o hotarare in acest sens va fi.

Ponta, despre candidatura la prezidentiale: Decidem dupa 25 mai, cu speranta de a avea din nou USL

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca va lua o decizie in privinta unei candidaturi la alegerile prezidentiale dupa 25 mai, cu speranta de a avea din nou USL.

Ponta, despre fondurile europene: in 2014 vom depasi nu doar ce s-a absorbit in cinci ani, ci si in 2013

In 2014, Romania va depasi nivelul de absorbtie al fondurilor europene nu doar din ultimii cinci ani, ci si din 2013, a afirmat, luni, premierul Victor Ponta. 2014 va fi din nou un an in care vom depasi nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )