Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ponta: Nu ma pronunt in legatura cu situatia din PSD, pentru ca este inutil. Am vazut de atatea ori filmul de azi

Adevărul Adevărul,
Ponta: Nu ma pronunt in legatura cu situatia din PSD, pentru ca este inutil. Am vazut de atatea ori filmul de azi

Fostul premier Victor Ponta spune ca nu se pronunta in legatura cu situtia din PSD, pentru ca este inutil, iar el a vazut de atatea ori filmul de astazi, cand Liviu Dragnea si-a exprimat sustinerea fata de Sorin Grindeanu, Adrian Tutuianu, Catalin Ivan, Valeriu Zgonea si fata de el. continuă pe Adevărul

Ponta, despre conflictul Dragnea-Tudose: Filmul de azi l-am vazut de atatea ori incat simt doar mahnire si dezamagire

Fostul premier Victor Ponta spune ca nu se pronunta in legatura cu situtia din PSD, pentru ca este inutil, iar el a vazut de atatea ori filmul de astazi, cand Liviu Dragnea si-a exprimat sustinerea fata de Sorin Grindeanu, Adrian Tutuianu, Catalin Ivan, Valeriu Zgonea si fata de el.

Victor Ponta, despre scandalul din PSD: Filmul de azi l-am vazut de atatea ori, incat simt doar mahnire si dezamagire

Fostul premier Victor Ponta a postat pe contul de Facebook un mesaj in care vorbeste despre noul scandal din PSD. Multi oameni de buna credinta ma intreaba de ce nu ma pronunt public despre ceea ce se.

Senatorul Ioan Denes, propus de PSD pentru functia de ministru al Apelor

Senatorul Ioan Denes este propus de PSD pentru functia de ministru al Apelor, a anuntat, luni, presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv National al partidului.

Platforma Romania 100: O realizare clara a guvernarii PSD-ALDE este cresterea pretului carburantilor la pompa de la 4,76 la 5,34 de lei

O 'realizare clara a guvernarii PSD-ALDE este cresterea pretului carburantilor la pompa ca urmare a introducerii supraaccizei, scriu reprezentantii Platformei Romania 100, ONG-ul infiintat de fostul premier Dacian Ciolos si fosti membri ai Guvernului sau, pe pagina de Facebook. Acestia amintesc ca, daca in perioada Guvernului Ciolos, un litru de carburant costa 4,76 de lei, in perioada Guvernelor PSD-ALDE, acesta a ajuns la 5,34 de lei.

Secretarii de stat - motiv de tensiuni intre Liviu Dragnea si mai multi baroni din PSD

Zeci de posturi de secretari de stat sunt ravnite de baronii locali din PSD, care au asteptat zadarnic cateva luni o remaniere la acest nivel. Cativa dintre liderii judeteni ai partidului sunt iritati de faptul ca Liviu Dragnea, cel care a numit personal zeci de secretari de stat - multi dintre ei din Teleorman - nu e de acord cu schimbarea acestora, potrivit mai multor surse din partid.

Politic show: Cine este primul nume pe lista candidatilor PSD pentru prezidentiale; Lovitura pentru partidul lui Basescu;Dragnea si Tudose incep preludiul macelului. Care sunt mizele sedintei PSD de luni

Batalie pentru putere in PSD. Cum a evoluat relatia Dragnea-Tudose. Relatia lui Liviu Dragnea cu Mihai Tudose s-a stricat. Bichinet: Tinerii sa nu mai critice PSD, sa se inscrie in partide ca sa dea jos PSD. Presedintele PMP Vaslui, deputatul.

Liviu Dragnea crede ca desemnarea din acest an a candidatului PSD pentru prezidentiale ar fi o mare greseala

Seful PSD, Liviu Dragnea, considera ca desemnarea de catre PSD a unui candidat la prezidentiale inca din acest an ar fi o mare greseala. Acesta a precizat ca nu este de acord nici cu schimbarea modului de alegere a liderului PSD, care in prezent este votat de toti membrii partidului.

Dragnea si Tudose, fata in fata la sedinta CEX al PSD. Oprisan: Este nevoie de o restructurare totala. Dragnea: Nu ma tem ca voi fi schimbat

Zi hotaratoare pentru social-democrati. Liderii partidului decid viitorul PSD la sedinta Comitetului Executiv, care va avea loc in aceasta dupa-amiaza. Potrivit unor surse din interior, sedinta se an.

Romania 100: O realizare a guvernarii PSD-ALDE este cresterea pretului carburantilor

Platforma Romania 100 , lansata de Dacian Ciolos, prezinta o noua analiza care arata diferentele intre guvernarea tehnocrata si guvernul PSD-ALDE. Astazi, despre pretul carburantilor.

Malin Bot, iN DIRECT DIN DUBA pentru B1TV: Ce DECLARATII BOMBA a facut (VIDEO)

Imediat dupa ce a fost saltat de catre jandarmi si bagat in duba pentru ca protesta in fata sediului PSD, Malin Bot a intervenit telefonic in direct pentru B1TV criticand interventia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )