Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Voi vota impotriva solicitarii DNA pentru ridicarea imunitatii Rovanei Plumb

România Liberă România Liberă,
Ponta: Voi vota impotriva solicitarii DNA pentru ridicarea imunitatii Rovanei Plumb

Victor Ponta, fostul premier al Romaniei, a declarat miercuri ca va vota impotriva ridicarii imunitatii parlamentare a ministrului Rovana Plumb, pentru ca este martor si nu a luat ea lacul Belina. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Voi vota impotriva solicitarii DNA pentru ridicarea imunitatii parlamentare a Rovanei Plumb

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri ca va vota impotriva ridicarii imunitatii parlamentare a ministrului Rovana Plumb, pentru ca este martor si nu a luat ea lacul Belina.

Ponta, solidar cu PSD-ul: Voi vota impotriva solicitarii DNA pentru ridicarea imunitatii parlamentare a Rovanei Plumb

Fostul premier al Romaniei Victor Ponta a declarat miercuri ca va vota impotriva ridicarii imunitatii parlamentare a ministrului Rovana Plumb, deoarece aceasta apare in dosarul Belina i.

Dragnea: Voi vota impotriva cererii DNA de urmarire penala in cazul Plumb. Sa tipe si ambasadele

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, la Antena 3, ca va vota impotriva cererii DNA de ridicare a imunitatii ministrului Fondurilor europene, Rovana Plumb,.

Victor Ponta: Rovana Plumb e martor in dosarul Belina. Voi vota impotriva cererii DNA

Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca va vota impotriva inceperii urmaririi penalefata de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului si Schimbarilor Climatice la data faptei, in legatura cu.

Liviu Dragnea: Nu cred ca nu ma cheama la DNA / Voi vota impotriva ridicarii imunitatii Rovanei Plumb, n-au decat sa tipe toti. Am dreptul constitutional sa votez asa cum doresc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminica seara, in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la Directia Nationala Anticoruptie, chiar daca, in opinia sa, dosarul Belina este o fictiune, un atac violent la adresa Guvernului. Dragnea a anuntat si ca va vota impotriva ridicarii imunitatii Rovanei Plumb, deputat PSD, pe care DNA a cerut sa o poata ancheta in dosarul Belina: Eu unul voi vota impotriva, sa spun de pe acum, n-au decat sa tipe toti. Am dreptul acesta constitutional sa votez asa cum doresc eu si imi voi exercita acest drept.

Liviu Dragnea a anuntat ca va vota impotriva cererii de ridicare a imunitatii ministrului Rovana Plumb: Sa tipe si ambasadele, sa tipe toti

Liviu Dragnea a anuntat, la postul de televiziune Antena 3, ca va vota impotriva cererii DNA de ridicare a imunitatii ministrului Fondurilor europene, Rovana Plumb, el aratand ca isi va exercita acest drept chiar daca tipa toti si tipa si ambasadele.

Gheorghe Benea, fost director al Loteriei Romane, trimis in judecata de DNA pentru luare de mita

Gheorghe Benea, fost director general al Loteriei Romane, a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, anunta Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat. Dosarul vizeaza trucarea unei licitatii pentru innoirea parcului auto al companiei. Alaturi de Benea au mai fost trimisi in judecata Ovidiu Ripanu, fost sef al Serviciului de Achizitii, Remus Leonard Lazareanu, fost referent in cadrul Serviciului de Achizitii si membru al comisiei de evaluare a ofertelor si Cornelia Olaru, referent la Serviciul Achizitii si membru al comisiei de evaluare a ofertelor din cadrul companiei, la data faptelor.

Liderul deputatilor PSD: Voi vota pentru cererea DNA de urmarire penala in cazul Rovanei Plumb

Liderul deputatilor PSD Ioan Munteanu a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca va vota pentru cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale in cazul deputatului Rovana Plumb, ministru delegat al Fondurilor Europene, in dosarul baltii Belina.

UPDATE Liderul deputatilor PSD, inainte de sedinta PSD: Voi vota pentru cererea DNA de urmarire penala in cazul Rovanei Plumb/ Dupa sedinta: Colegii au decis sa le sustina intru totul pe Shhaideh si Plumb

Liderul deputatilor PSD Ioan Munteanu a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca va vota pentru cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale in cazul deputatului Rovana Plumb, ministru delegat al Fondurilor Europene, in dosarul baltii Belina. 30 La finalul sedintei, Munteanu a iesit din sediu si le-a declarat jurnalistilor ce cele doua, Shhaideh si Plumb, au declarat in sedinta ca sunt nevinovate, iar BPN a decis sa le susinta intru totul.

Victor Ponta s-a decis cum va vota la solicitarea DNA in cazul ministrului Rovana Plumb

Victor Ponta s-a decis cum va vota la solicitarea DNA in cazul ministrului Rovana Plumb. Fostul premier a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care sussine ca fostul ministru al Mediului este o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )