Libnet.ro
UNICEF

17:45

CT Popescu, reactie extraordinara despre Dosarul Revolutiei: O sa hotarasca justitia!

Playtech Playtech,
CT Popescu, reactie extraordinara despre Dosarul Revolutiei: O sa hotarasca justitia!

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre Dosarul Revolutiei, dupa ce Augustin Lazar a anuntat ca acesta a fost trimis in judecata. Au trecut aproape 30 de ani de la evenimentele sangeroase din decembrie 1989, iar jurnalistul este de parere ca demersul procurorilor militari este de apreciat. intrebat daca trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei nu [] . continuă pe Playtech

Ce spun Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu despre Dosarul Revolutiei. Iliescu inca tace

Procurorii militari au trimis in judecata Dosarul Revolutiei. Anuntul a fost facut de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar si a starnit reactia fostului premier Petre Roman, dar si a lui Gelu Voican Voiculescu, inculpat in dosar. Ion Iliescu inca tace. Suntem 45 de inculpati. S-au efectuat, sunt sugrumat de indignare ca nu-mi gasesc cuvintele.

Klaus Iohannis, prima reactie, dupa ce Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata: Crimele nu pot ramane nepedepsite!

Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si trimiterea cauzei spre judecare. Presedintele Klaus Iohannis considera ca acesta reprezinta un pas extrem de important, dupa o lunga perioada de timp, in stabilirea adevarului cu privire la evenimentele din Decembrie 1989. Crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite!.

Ludovic Orban, despre dosarul Revolutiei: De 30 de ani solicitam pedepsirea vinovatilor pentru mortii din decembrie 89 (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, in ziua trimiterii in judecata a dosarului Revolutiei, ca liberalii cer de 30 de ani acest demersde pedepsire a celor vinovatii de miile de morti din.

Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata. Augustin Lazar: Responsabilitatea pentru victime nu este una institutionala, ci una directa, individuala (VIDEO)

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat luni ca dosarul Revolutiei din 1989 a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul Militar. Este un moment deosebit pentru justitia militara si.

Gelu Voican Voiculescu, inculpat in dosarul Revolutiei: Este absolut fals sa se spuna ca abia acum se va face lumina in chestiunea vinovatiilor din timpul Revolutiei

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre inculpatii in dosarul Revolutiei, sustine ca este absolut fals sa se spuna ca abia acum se va face lumina in chestiunea vinovatiilor din timpul revolutiei. El l-a criticat pe procurorul general Augustin Lazar, declarandu-se indignat ca acest om compromis, complice cu tortionarii din epoca comunista, are indrazneala sa apara si sa povesteasca despre Revolutie.

Ceausescu scapa de Dosarul Revolutiei. Cum motiveaza anchetatorii

Procurorul general al Romaniei a anuntat ca Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata de procurorii militari. Fostul presedinte al Romanei Nicolae Ceausescu nu se afla printre inculpati. Parchetul General a emis un comunicat in care a explicat de ce unele cauze au fost clasate. in Dosarul Revolutiei au fost trimisi in judecata Iliescu Ion [] .

Ce acuzatii i se aduc lui Ion Iliescu in Dosarul Revolutiei. Detalii din rechizitoriul anchetatorilor

Ion Iliescu va fi judecat in Dosarul Revolutiei. Dupa 30 de ani de ancheta, procurorii militari au trimis cauza judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Parchetul General a emis un comunicat in care a precizat ce acuzatii li se aduc inculpatilor din dosar. in Dosarul Revolutiei au fost trimisi in judecata Iliescu [] .

Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata. Ce spune Augustin Lazar

Dosarul Revolutiei din 1989 a fost trimis in judecata. Anuntul a fost facut, luni, de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Cauza va fi judecata de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie. E o datorie de onoare fata de istorie si fata de patrie. Finalizarea acestei cauze reprezinta reazlizarea unuia dintre cele [] .

Petre Roman: Sunt profund indignat ca anuntul privind dosarul Revolutiei a fost facut de Augustin Lazar

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, luni, ca Sectia militara din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a trimis in instanta dosarul Revolutiei. El a precizat ca.

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE: Implicarea securitatii lipseste din Dosarul Revolutiei

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, spune ca in Dosarul Revolutiei nu a fost adusa in discutie implicarea securitatii, ci este acreditata doar ideea unei lovituri de stat. Eu, ca si multi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )