Libnet.ro
UNICEF

20:15

Portarul revelatiei Atalanta, testat pozitiv la coronavirus

România Liberă România Liberă,
Portarul revelatiei Atalanta, testat pozitiv la coronavirus

Portarul echipei italiene de fotbal Atalanta Bergamo, Marco Sportiello, a fost testat pozitiv la nou. continuă pe România Liberă

Printul Charles, testat pozitiv cu coronavirus

Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat biroul sau de presa, citat de Reuters. El s-ar fi vazut ultima oara cu mama sa, Regina, pe 12 martie.

Placido Domingo, testat pozitiv cu coronavirus VIDEO

Cantaretul de opera spaniol Placido Domingo a declarat, duminica, ca a fost infectat cu coronavirus si ca s-a izolat, impreuna cu familia sa. Celebrul artist a indemnat, de asemenea, lumea sa stea in casa.

Harvey Weinstein, testat pozitiv de Coronavirus!

Harvey Weinstein, controversatul producator de la Hollywood condamnat luna trecuta pentru viol si alte agresiuni de natura sexuala, a fost testat pozitiv cu noul Coronavirus! .

Gheorghe Flutur, sef CJ Suceava, testat pozitiv pentru coronavirus

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a primit un rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus.

Printul Charles, testat pozitiv cu noul coronavirus

Printul Charles 71 de ani), fiul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si mostenitor al tronului Regatului Unit, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si se afla in izolare, in Scotia.

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus: Sunt optimist ca voi depasi repede acest episod

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Consiliului Judetean Suceava a fost internat la Spitalul Judetean Suceava marti seara si a confirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se simte bine si ca are incredere in medicii suceveni.

Antrenorul Fatih Terim a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Fatih Terim, antrenorul formatiei Galatasaray Istanbul, in varsta de 66 de ani, a anuntat, luni, ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Maroune Fellaini, primul jucator din campionatul Chinei testat pozitiv pentru coronavirus

Fostul International belgian Marouane Fellaini, acum la formatia Shandong Luneng, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, informeaza lefigaro. fr, care citeaza presa chineza.

CORONAVIRUS |Seful ISU Hunedoara, testat pozitiv cu COVID-19

Viorel Demean, seful ISU Hunedoara, a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu primarul Devei, Florin Oancea, care a fost confirmat cu coronavirus pe 14 martie, potrivit Opinia.

Printul Charles, testat pozitiv cu noul tip de virus. Ce se intampla la Casa Regala a Marii Britanii

Printul Charles, in varsta de 71 de ani, a fost infectat cu coronavirus. Testul sau a iesit pozitiv, a anuntat un purtator de cuvant al Casei de Clarence. Printul Charles, testat pozitiv cu noul tip de virus Sursa citata arata ca mostenitorul coroanei britanice a prezentat simptome usoare, in rest se mentine intr-o stare buna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2793 seconds )