Libnet.ro
UNICEF

14:00

Portugalia: Guvernul vrea sa reduca pensiile mai mari de 600 de euro cu 10%, din 2014

Hotnews Hotnews,
 Portugalia: Guvernul vrea sa reduca pensiile mai mari de 600 de euro cu 10%, din 2014

Guvernul portughez intentioneaza ca, incepand cu 2014, sa reduca cu pana la 10% pensiile functionarilor mai mari de 600 de euro si sa majoreze la 66 de ani varsta legala de pensionare pentru toti salariatii, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Cei mai mari 10 producatori de echipamente telecom Huawei si-a adancit pierderile la 17,7 mil. euro

Cei mai mari 10 producatori de echipamente de telecomunicatii de pe piata locala au avut anul trecut afaceri de 525 de milioane de euro, de trei ori mai putin fata de 2011, conform datelor de la Ministerul Comunicatiilor.

TOP 10 sportive cu cele mai mari venituri din lume. Castigurile unora o sa va uimeasca!.

Femeile din SUA castiga doar 77% din sumele care intra in conturile barbatilor, conform Biroului american de Recensamant, iar diferentele sunt mult mai mari atunci cand vorbim despre lumea sportului. O baschetbalista din WNBA castiga maximum 107. 000 de dolari pe sezon, in timp ce Kobe Bryant va castiga 30,5 milioane de dolari la Los Angeles Lakers in sezonul viitor, conform forbes. com. Singurul sport in care femeile castiga la fel de mult ca barbatii este tenisul. Din galeria foto de mai sus .

Varianta a scrisorii de intentie convenita cu FMI: Guvernul vrea sa majoreze in septembrie tarifele la transportul feroviar de calatori

Guvernul intentioneaza sa majoreze tarifele de transport pasageri pe calea ferata, se arata intr-o varianta din 29 iulie a scrisorii de intentie convenita cu FMI, consultata de HotNews. ro. Intentionam de asemenea sa inchiriem inca 1. 500 de km de sine de cale ferata inoperabile, sa majoram tarifele de transport pasageri in septembrie 2013 si sa modificam din nou formula de calcul a OSP n. red. obligatiile de servicii publice) pentru a da, incepand din luna ianuarie 2014, o pondere mai mare kilometrilor tren-pasageri parcursi, se precizeaza in document.

Guvernul vrea sa publice situatii lunare ale arieratelor

Guvernul intentioneaza sa publice, trimestrial, situatii lunare privind arieratele si masurile corective adoptate de autoritatile locale si centrale, pentru fiecare entitate, incepand cu finele lunii septembrie, se arata in draftul Scrisorii de Intentie catre Fondul Monetar International FMI).

Guvernul vrea sa scumpeasca biletele la tren in septembrie

Guvernul se angajeaza, intr-o varianta din 29 iulie a scrisorii de intentie convenite cu FMI si consultata de HotNews. ro, sa scumpeasca biletele de tren in septembrie 2013.

Guvernul vrea sa scumpeasca biletele de tren in septembrie

Guvernul se angajeaza, intr-o varianta din 29 iulie a scrisorii de intentie convenite cu FMI si consultata de HotNews. ro, sa scumpeasca biletele de tren in septembrie 2013.

Au torturat oameni si au fost rasplatiti. Tortionarii s-au bucurat de pensii de sase ori mai mari decat cea a Regelui Mihai

In timp ce Regele Mihai primeste de la statul roman o pensie de 1. 000 de lei, trei tortionari cunoscuti au incasat pensii extrem de mari, la care cei mai multi dintre romani nici nu pot visa. Documentele care ara.

ANOFM pune la bataie 9.000 de locuri de munca. Cele mai mari sanse de angajare le au persoanele cu studii medii

Aproape 9. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind disponibile in Capitala si in judetele Cluj, Timis, Iasi, Arges, Bistrita-Nasaud si Brasov, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). La polul opus se situeaza judetele Mehedinti, Bacau si Caras-Severin.

Top 10 by Take That! Asculta cele mai mari hituri ale trupei!

Trupa Take That este cea mai de succes trupa de baieti din istoria muzicii pop, cu 40 de milioane de discuri vandute in intreaga lume. Au avut pana acum 27 de piese care au intrat in topurile de muzica britanice, iar 11 dintre acestea au ajuns pe pozitia intai a clasamentelor muzicale. Continue reading .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )