Libnet.ro
UNICEF

16:31

TOP 10 sportive cu cele mai mari venituri din lume. Castigurile unora o sa va uimeasca!.

România Liberă România Liberă,
TOP 10 sportive cu cele mai mari venituri din lume. Castigurile unora o sa va uimeasca!.

Femeile din SUA castiga doar 77% din sumele care intra in conturile barbatilor, conform Biroului american de Recensamant, iar diferentele sunt mult mai mari atunci cand vorbim despre lumea sportului. O baschetbalista din WNBA castiga maximum 107. 000 de dolari pe sezon, in timp ce Kobe Bryant va castiga 30,5 milioane de dolari la Los Angeles Lakers in sezonul viitor, conform forbes. com. Singurul sport in care femeile castiga la fel de mult ca barbatii este tenisul. Din galeria foto de mai sus . continuă pe România Liberă

Platim printre cele mai mici tarife din UE la apelurile mobile nationale

Romania are unele dintre cele mai mici preturi din Uniunea Europeana la apelurile nationale pe telefoanele mobile, cu un tarif mediu pe minut de 2,2 eurocenti, fiind depasita doar de Lituania, cu 1,9 eurocenti, releva o analiza a Comisiei Europene, care atrage atentia asupra diferentelor considerabile intre tarifele pentru apelurile mobile interne la nivelul blocului comunitar.

ANOFM pune la bataie 9.000 de locuri de munca. Cele mai mari sanse de angajare le au persoanele cu studii medii

Aproape 9. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind disponibile in Capitala si in judetele Cluj, Timis, Iasi, Arges, Bistrita-Nasaud si Brasov, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). La polul opus se situeaza judetele Mehedinti, Bacau si Caras-Severin.

Top 10 by Take That! Asculta cele mai mari hituri ale trupei!

Trupa Take That este cea mai de succes trupa de baieti din istoria muzicii pop, cu 40 de milioane de discuri vandute in intreaga lume. Au avut pana acum 27 de piese care au intrat in topurile de muzica britanice, iar 11 dintre acestea au ajuns pe pozitia intai a clasamentelor muzicale. Continue reading .

Top 10 cele mai scumpe masini din lume

Bugatti Royale Kellner Coupe, model din 1931, a fost vandut pentru 8,7 milioane dolari in 1987. Insa aceasta masina, ca de altfel multe altele,nu vor fi incluse in lista de mai jos, deoarece acestea nu mai sunt disponibile pe piata.

Salariul mediu: 1.600 de lei. Unde sunt cele mai mari lefuri

Castigul salarial mediu a scazut in iunie, fata de luna precedenta, cu 5 lei 0,3%), la 1. 606 lei net, potrivit datelor anuntate de Institutul National de Statistica INS).

Una dintre cele mai mari companii de asigurari a fost sanctionata de autoritati

Comisia Nationala a Pietei Financiare CNPF) a adoptat o decizie de a aplica o amenda de 15. 000 de lei companiei Asito, a doua ca marime de pe piata din Republica Moldova, pentru incalcarea legislatiei.

Cele mai tari plaje urbane: in ce orase europene te poti relaxa pe sezlong

Desi orasele si plajele nu au multe in comun, atunci cand nisipul, umbrelutele si relaxarea isi fac aparitia in mediul urban multi turisti sunt atrasi. Iata care sunt cele mai frumoase plaje din orasele europene, scrie CNN .

Special ADPM! Cele mai mari scandaluri cu iz sexual din istoria Hollywood-ului!

Istoria Hollywood-ului a fost de-a lungul anilor presarata cu numeroase scandaluri sexuale. De la John Travolta si pana la Charlie Chaplin ori Woody Allen, iata ce staruri de calibru mondial au fost implicate in povesti scadaloase cu tenta sexuala. Continue reading .

Prima sentinta in dosarul cele mai mari tepe imobiliare din vestul tarii

Sapte persoane sunt pe lista acuzatilor in dosarul care a prejudiciat peste 100 de persoane cu un total de aproximativ 2 milioane de euro. Printre acuzati se afla si fostul sef al Garzii Financiare Timis, Ionel Olari, si fiul sau.

Portugalia: Guvernul vrea sa reduca pensiile mai mari de 600 de euro cu 10%, din 2014

Guvernul portughez intentioneaza ca, incepand cu 2014, sa reduca cu pana la 10% pensiile functionarilor mai mari de 600 de euro si sa majoreze la 66 de ani varsta legala de pensionare pentru toti salariatii, scrie AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )