Libnet.ro
UNICEF

18:31

in Portul Midia este o bomba ecologica. Urgenta maxima este descarcarea navei si incinerarea cadavrelor - Ludovic Orban

Hotnews Hotnews,
 in Portul Midia este o bomba ecologica. Urgenta maxima este descarcarea navei si incinerarea cadavrelor - Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a solicitat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ministrului de interne si ministrului transporturilor sa actioneze pentru descarcarea urgenta a navei pline de oi, care s-a rasturnat duminica in Portul Midia. Din cele 14. 000 de oi au supravietuit foarte putine, fiind salvate 230. Urgenta maxima este scoaterea de pe vas, transportul si incinerarea cadavrelor. Este o bomba ecololgica, a spus premierul. Acesta a mai cerut ministrului de interne sa analizeze cum au actionat in acest caz prefectul si Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, iar cei responsabili de incapacitatea de a face fata sa fie demisi. continuă pe Hotnews

Premierul Ludovic Orban, despre nava esuata cu 14.600 de oi: Deja este o bomba ecologica

Premierul Ludovic Orban le-a cerut ministrilor de la Interne si Transporturi sa ia masuri pentru a urgenta interventia in urma esuarii in Portul Midia a navei care transporta oi vii, subliniind ca.

ANIMALS INTERNATIONAL: Incidentul din portul Midia putea fi evitat daca Romania nu ar mai exporta animale vii

Incidentul din portul Midia, in care vaporul Queen Hind incarcat cu 14. 600 de oi s-a rasturnat, duminica dimineata, putea fi evitata daca existau proceduri pentru astfel de situatii de urgenta si, mai ales, daca Romania ar exporta carne in loc de animale vii, sustine organizatia Animals International, potrivit unui comunicat.

Imagini cu operatiunea de salvare a animalelor de pe nava rasturnata in portul Midia! 119 oi au fost aduse la mal

Au trecut trei zile de cand nava incarcata cu oi s-a rasturnat in Portul Midia, iar operatiunea de recuperare a animalelor este ingreunata de balbaielile autoritatilor si de inrautatirea vremii.

EXCLUSIV Firma care exporta oile ucise in Portul Midia este detinuta de cetateni libanezi si are deschis un magazin in Sectorul 2 Cum a facilitat guvernul Dancila transportul de ovine in Orientul Mijlociu (FOTO, VIDEO)

EXCLUSIV Nava Queen Hind, sub pavilion Palau, care avea un echipaj de 22 marinari de nationalitate siriana si care exporta un efectiv de 14. 600 de oi ce trebuiau sa ajunga in Arabia Saudita, s-a rasturnat dumi.

VIDEO Cum a plecat cu probleme din Portul Midia nava scufundata in mare. Echipajul s-a salvat in ultima clipa, 14.000 de oi au murit

Incidentul naval s-a produs duminica, 24 noiembrie, in Portul Midia. Queen Hind, o nava sub pavilion Palau, care transporta 14. 000 de oi catre Libia, s-a scufundat in Portul Midia. Echipajul s-a salvat in ultimul moment, doar un marinar suferind un soc hipotermic dupa ce a cazut in mare.

ANSVSA: 228 de oi din cele 14.600 au fost salvate de pe nava scufundata in portul Midia

Un numar de 228 de oi din cele 14. 600 au fost salvate de pe nava scufundata in portul Midia, anunta ANSVSA. Autoritatile continua operatiunile de salvare. Pentru eficientizarea actiunilor aflate in derul.

Filmul tragediei din Portul Midia, explicat minut cu minut de pilotul navei. Rusu: Ma intreb - mintind, in urma unei tragedii, oare ce au de castigat?

Nava Queen Hind, care s-a rasturnat in Portul Midia si care transporta 22 de persoane si circa 14. 000 de oi, dadea semne ca are probleme inca de la plecare, dar datele de bord sugerau ca se putea naviga, a.

Continua operatiunile de salvare in Portul Midia: 230 de oi au fost aduse la tarm pana acum

Autoritatile au reusit sa scoata de pe nava cu oi rasturnata in Portul Midia, de duminica si pana in prezent, 230 de animale, aproape jumatate dintre acestea fiind aduse la tarm miercuri, iar.

Constanta: Autoritatile au adus la tarm 230 de oi de pe nava rasturnata in Portul Midia

Autoritatile au reusit sa scoata de pe nava cu oi rasturnata in Portul Midia, de duminica si pana in prezent, 230 de animale, aproape jumatate dintre acestea fiind aduse la tarm miercuri, iar operatiunea continua si in aceasta noapte.

FOTO 108 oi au fost salvate miercuri de pe nava rasturnata in Portul Midia in total, 227 de animale sunt acum in siguranta

Salvatorii au reusit sa aduca la mal 227 de oi care se aflau pe vasul rasturnat duminica in Portul Midia. Dintre acestea, 108 oi au fost salvate doar miercuri de echipa ONG-ului Letea Wild Horses in colaborare cu pompierii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )