Libnet.ro
UNICEF

18:30

Porturile dunarene din Galati si Braila au fost inchise din cauza vantului puternic

B1 B1,
Porturile dunarene din Galati si Braila au fost inchise din cauza vantului puternic

Porturile la Dunare din Galati si Braila au fost inchise miercuri din cauza vantului puternic, informeaza HotNews. Decizia inchiderii celor doua porturi a fost luata de fiecare operator portuar in. continuă pe B1

Porturile din Galati si Braila au fost inchise din cauza ninsorii si a vantului puternic

Operatorii portuari au luat decizia de a opri activitatile de incarcare si descarcare a navelor pentru a evita producerea unor accidente, actiunea fiind determinata in special de vantul extrem de puternic care bate in rafale.

Porturile din Galati si Braila, inchise din cauza vremii nefavorabile

Porturile dunarene din Galati si Braila au fost inchise, miercuri, din cauza vantului puternic sau a viscolului, a anuntat directorul general al Administratiei Porturilor Dunarii Maritime APDM) Galati, Luigi Ciubrei.

Mai multe scoli din judetul Galati au fost inchise din cauza drumurilor cu zapada. Paradoxal, oficialii spun traficul nu este blocat pe niciun drum de judet

Saptesprezece unitati de invatamant din judetul Galati au fost inchise, marti, din cauza ca - dupa cate afirma Inspectoratul Scolar - accesul microbuzelor este dificil pe mai multe drumuri acoperite de zapada. in functie de evolutia vremii, autoritatile urmeaza sa decida prelungirea perioadei de suspendare a cursurilor sau reluarea acestora.

VIDEO Trei drumuri judetene si doua comunale au fost inchise in judetul Dolj. in Craiova un tramvai a iesit de pe sine

Viscolul s-a dezlantuit peste toata tara, iar din cauza ninsorilor in judetul Dolj au fost inchise trei drumuri judetene si doua comunale. in Craiova aseara un tramvai a iesit de pe sine, insa din fericire nimeni nu a fost ranit.

Kovesi, la bilantul DNA: Au fost inchise dosare cu prejudiciul de 148 MILIOANE de euro, dupa decizia CCR privind abuzul in serviciu. Sunt interesate alte institutii sa recupereze banii pierduti?

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, la bilantul institutiei pe anul precedent, ca nu mai putin de 275 de dosare cu prejudiciul de 148 mililoane de euro au fost inchise dupa decizia Curtii Co.

A jefuit un magazin de bijuterii din Galati cu un pistol de jucarie. Talharul a fost prins

Un talhar din Galati, care a jefuit un magazin de bijuterii cu un pistol de jucarie, a fost prins de politisti. Dupa nu mai putin de sase luni de cautari, oamenii legii au reusit sa-i dea de.

Doua segmente de drumuri nationale si 10 tronsoane de drumuri judetene sunt blocate sau au fost inchise preventiv din cauza caderilor masive de zapada

In judetul Braila se actioneaza in prezent cu 26 de utilaje de deszapezire pentru deblocarea mai multor segmente de drumuri nationale si judetene, iar politistii au instituit 18 filtre de informare a soferilor.

Sapte unitati scolare din judetul Galati sunt in continuare inchise din cauza viscolului. in rest, se invata normal

Primarii din mai multe comune au decis sa redeschida scolile ale caror cursuri fusesera suspendate luni si marti. Paradoxal este ca viscolul este mai puternic miercuri decat in zilele precedente. Unitatile scolare inchise sunt la Baneasa, Buciumeni, Corni, Radesti si Smulti.

Comunicat CNAIR: 25 de drumuri nationale au fost inchise din cauza zapezii

Autostrazile A2 Bucuresti - Constanta si A4 Ovidiu - Agigea sunt inchise marti dimineata, la fel ca .

Doua drumuri din Dolj, inchise din cauza viscolului puternic. Avertizarea de cod portocaliu ar putea sa fie prelungita pana vineri

Drumurile judetene 553 Poiana Mare-Maglavit si 561E Bailesti-Seaca de Camp au fost inchise din cauza viscolului puternic.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )