Libnet.ro
UNICEF

09:46

Posta Romana, anunt important pentru pensionari. Motivul pentru care pensiile intarzie in 2020

Antena3 Antena3,
Posta Romana, anunt important pentru pensionari. Motivul pentru care pensiile intarzie in 2020

Postasii vor incepe sa distribuie pensiile din data de 10 ianuarie, dupa ce Casa Nationala de Pensii Publice va vira marti, 7 ianuarie, Postei Romane prima transa din drepturile sociale, informeaza luni Compania Nationala Posta Romana CNPR). continuă pe Antena3

Anunt important pentru cei care se intorc din vacanta de la munte

Politia recomanda rute alternative pentru cei care se intorc duminica din vacanta de sarbatori petrecuta pe Valea Prahovei.

Posta Romana va plati pensiile mai tarziu, in ianuarie. Pensionarii trebuie sa astepte de vineri pana pe 20 ianuarie INFOGRAFIC

Compania Nationala Posta Romana informeaza, printr-un comunicat, ca in aceasta luna distribuirea pensiilor se va decala. Posta precizeaza ca acest lucru se explica prin faptul ca banii pentru drepturile sociale ajung in conturi incepand cu 7 ianuarie, asa cum se intampla la fiecare inceput de an.

Posta Romana anunta ca distribuirea pensiilor va intarzia

Compania Nationala Posta Romana a anuntat luni ca, in aceasta luna, distribuirea pensiilor se va decala din cauza ca banii pentru drepturile sociale ajung in conturile Postei Romane, incepand cu 7 ianuarie, asa cum se intampla la fiecare inceput de an, iar pensionarii isi vor primi drepturile banesti intre 10-20 ianuarie, potrivit News. ro.

Legea pensiilor: Noua FACILITATE pentru pensionari! Vesti excelente!

Noua lege a pensiilor prevede acordarea de noi facilitati pentru pensionari. WOW, E SEXY MAMA! SI-A FACUT DE RAS BAIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATA! TOTI BARBATII POFTESC LA EA! GALERIE FOTO) Este.

Surse: Spitalul Floreasca amendat cu 20.000 de lei pentru cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie Chirurgul Mircea Beuran, demis din functia de sef de sectie

Spitalul de Urgenta Floreasca a fost amendat de Inspectia Sanitara de Stat cu 20. 000 de lei pentru cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie, iar chirurgul Mircea Beuran va fi demis din functia de sef de sectie, au declarat surse autorizate pentru HotNews. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )