Libnet.ro
UNICEF

01:05

Poster urias cu Simona Halep in Times Square din New York: Foarte special (FOTO)

B1 B1,
Poster urias cu Simona Halep in Times Square din New York: Foarte special (FOTO)

Campanie extraordinaraSimona Halep, in timpul turneului US Open. Media Consulta a realizat o campanie pentru Banca Transilvania BT) folosind imaginea Simonei Halep in Times Square New York pe The Beast,. continuă pe B1

Poster urias cu Simona Halep in Times Square din New York: Foarte special (FOTO)

Campanie extraordinaraSimona Halep, in timpul turneului US Open. Media Consulta a realizat o campanie pentru Banca Transilvania BT) folosind imaginea Simonei Halep in Times Square New York pe The Beast,.

Se gandeste la un nou Grand Slam? Simona Halep: Pot sa visez din nou la acest turneu?

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la US Open dupa un meci ezitant, dar chiar si asa jucatoarea din Romania se simte eliberata sa viseze la un nou titlu major.

FOTO Halep, reclama cu steagul Romaniei in New York: Imagine superba surprinsa la Times Square

Simona Halep ataca US Open 2019, in incercarea de a sterge amintirile neplacute din 2018 si 2017, atunci cand a fost eliminata in primul tur de fiecare data.

FOTO Halep, celebrata in Times Square, dupa meciul cu Nicole Gibbs de la US Open

Simona Halep, locul 4 mondial, a fost celebrata in Times Square, dupa meciul cu Nicole Gibbs, din pr.

Surpriza frumoasa pentru Simona Halep, la New York! Cum a fost rasplatita tenismena pentru victoria de la US Open

Dupa ce s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, Simona Halep a avut parte de o alta surpriza frumoasa. Tenismena s-a plimbat prin New York si a descoperit numeroase panouri stradale pe care aparea.

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la US Open. Urmatoarea adversara, umilita pentru ca e grasa

Simona s-a calificat in turul al doilea la US Open, invingand-o pe americanca Nicole Gibbs. Acum, pentru romanca urmeaza un nou duel, cu o jucatoare venita din calificari, americanca Taylor Townsend. Care este povestea adeversarei lui Halep? Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la US Open Simona Halep a jucat, marti, 27 augut, .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Nicole Gibbs, in turul 1 la US Open

Simona Halep locul 4 WTA) joaca in turul 1 la US Open, marti seara, impotriva americancei Nicole Gibbs locul 135 WTA). Partida este programata in jurul orei 20:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Eurosport transmite meciul Simona Halep .

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci la US Open. Nicole Gibbs este pe locul 135 WTA

Simona Halep joaca in turul 1 la US Open impotriva americancei Nicole Gibbs locul 135 WTA). Partida este programata marti, 27 august 2019, la ora 20:30. Daca se va califica in turul 2, Halep va primi un cec in valoare de 18. 000 de dolari. Simona Halep Nicole Gibbs se joaca in turul 1 la .

Cand joaca Simona Halep cu Taylor Townsend in turul 2 la US Open

Simona Halep a invins-o pe Nicole Gibbs cu 6-3, 3-6, 6-2 si s-a calificat in turul 2 la US Open. Numarul 4 mondial va juca impotriva americancei Taylor Townsend locul 93 WTA), joi, 29 august 2019, de la ora 18:00. Ora de start a partidei poate fi modificata in functie de celelalte meciuri ale zilei.

Simona Halep se califica in turul 2 la US Open, dupa 6-3, 3-6, 6-2 cu Nicole Gibbs

Simona Halep Nicole Gibbs se joaca marti, 27 august 2019, de la ora 20:30, in primul tur la US Open. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )