Libnet.ro
UNICEF

10:00

Te poti infecta usor cu noul coronavirus daca esti fumator. Medic: Riscul e imens

Antena3 Antena3,
Te poti infecta usor cu noul coronavirus daca esti fumator. Medic: Riscul e imens

Fumatul este o cale rapida de a te infecta cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Cum stim ca am folosit prea mult clor. Produsul care distruge noul coronavirus ne poate afecta grav daca depasim concentratia

Substantele pe baza de clor, pe care suntem sfatuiti sa le folosim in aceasta perioada pentru a preveni infectia cu noul coronavirus, ne pot face mult rau daca nu le folosim conform specificatiilor, iar persoanele alergice simt cel mai pregnant acest lucru.

MAE: Un cetatean roman infectat cu noul coronavirus a murit in Germania, unde era lucrator sezonier

Un cetatean roman infectat cu noul coronavirus a murit in Germania, unde era lucrator sezonier, in regiunea Baden-Wurttemberg, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE), potrivit Agerpres.

MAE: Un cetatean roman infectat cu noul coronavirus a murit in Germania

Un cetatean roman infectat cu noul coronavirus a murit in Germania, unde era lucrator sezonier, in regiunea Baden-Wurttemberg, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE). Potrivit ministerului, aceasta persoana a murit sambata iar miercuri autoritatile germane au confirmat faptul ca era infectata cu noul coronavirus, scrie Agerpres.

Protocol actualizat in cazul pacientilor care au decedat in urma infectarii cu noul coronavirus. Ce noutati aduce ordinul Ministerului Sanatatii

Ministerul Sanatatii a emis un nou ordin pentru protocolul in caz de deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Protocolul explica modul in care vor fi inmormantati cei decedati si stabileste ce au de facut rudele celor care mor de COVID-19. Una dintre noutati este ca persoanele care au decedat in urma infectarii cu noul coronavirus primesc bratari de identificare.

Danemarca estimeaza ca are 400.000 de persoane infectate cu noul coronavirus

Agentia pentru Boli Infectioase din Danemarca sustine ca numarul real al persoanelor infectate cu noul coronavirus este de 30-80 de ori mai mare decat cifra de 5. Premierul Danemarcei Mette Frederiksen a anuntat recent ca pregateste ridicarea masurilor de carantina.

247 de galateni sunt infectati cu noul coronavirus. 15 persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit

Politistii au verificat sute de galateni plasati in izolare la domiciliu, aplicand amenzi ce totalizeaza 254. 000 de lei. in judetul Galati au fost efectuate 1. 330 de teste pentru stabilirea infectarii cu noul coronavirus.

Recomandari pentru ingrijirea la domiciliu in cazul infectarii cu noul coronavirus: Dezinfectari dese si contact cat mai redus cu persoana bolnava

Persoanele asimptomatice care vor fi in carantina la domiciliu, precum si bolnavii care prezinta simptomele infectarii cu noul coronavirus vor fi ingrijiti cu respectarea unui set de recomandari menite sa limiteze raspandirea virusului, se arata intr-un document dat publlicitatii de Ministerul Sanatatii.

inca un camin privat de batrani a devenit focar de COVID-19. Cate persoane sunt infectate cu noul coronavirus

Un camin de batrani din judetul Botosani a devenit focar de infectie COVID-19. Aproximativ 20 de persoane, dintre care majoritatea persoane peste 65 de ani au fost confirmate pozitiv la infectia cu noul coronavirus. Autoritatile au demarat o ancheta epidemiologica.

Dosar penal pentru 16 persoane care au mers la slujba in ciuda restrictiilor. Familia unuia dintre credinciosi, depistata pozitiv cu noul coronavirus

Un numar de 16 persoane au participat la acte liturgice in comuna Apahida, judetul Cluj, iar ulterior, patru membri de familie ai unuia dintre participanti au fost confirmati cu noul coronavirus si au fost internati in spital, informeaza procurorii.

Barbat intors din Marea Britanie, depistat pozitiv cu noul coronavirus abia dupa ce a chefuit cu alti petrecareti. Parchetul a deschis un dosar penal

Un roman - care a revenit in tara din Marea Britanie in luna martie, apoi a participat la o petrecere - a fost confirmat pozitiv ca fiind infectat cu noul coronavirus. Procurorii i-au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, pentru ca nu a respectat masura carantinei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )