Libnet.ro
UNICEF

12:45

Poti invinge si aceasta lupta, Donald Trump!

România Liberă România Liberă,
Poti invinge si aceasta lupta, Donald Trump!

Pentru Romania, realegerea presedintelui Donald Trump este in interesul national al tarii. Niciun p. continuă pe România Liberă

EXCLUSIV Medicul Virgil Musta, despre tratamentul luat de Donald Trump pentru COVID-19: iti trebuie mult curaj sa ii dai presedintelui asa ceva

EXCLUSIV Unul dintre tratamentele pe care medicii il administreaza presedintelui SUA, Donald Trump, in speranta de a-i ameliora simptomele dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19 este o combinatie.

Cu ce este tratat Donald Trump pentru COVID-19

Medicul presedintelui Donald Trump, Sean Conley, a informat in noaptea de sambata ca liderul american a facut progrese substantiale in recuperarea dupa infectarea cu noul coronavirus, continua sa nu aiba febra si nu are nevoie de oxigen suplimentar. Duminica, echipa de doctori va continua supravegherea medicala intre dozele de Remdesivir.

Donald Trump a multumit personalului medical: Cu ajutorul lor, ma simt bine

Donald Trump, presedintele SUA, a multumit pe retelele de socializare personalului medical de la Walter Reed Medical Center pentru contributia in lupta impotriva noului coronavirus, el fiind internat pentru tratament.

Starea lui Donald Trump se imbunatateste, dar i s-a administrat un corticosteroid El a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii

Starea presedintelui Donald Trump a continuat sa se imbunatateasca, au anuntat medicii sai duminica, care au precizat insa ca nivelul de oxigen a scazut in ziua precedenta si, prin urmare, liderul american urmeaza in prezent un tratament cu steroizi, transmite dpa, citat de Agerpres. Aceasta a fost a doua scadere a nivelului de oxigen de cand presedintele s-a imbolnavit de COVID-19, dar medicii au declarat ca inca iau in calcul sa ii dea drumul din spital luni.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

Donald Trump, aspru criticat dupa ce a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii. Care a fost reactia oamenilor. VIDEO

Imagini fara precedent vin din SUA, acolo unde presedintele american a iesit din spital pentru le multumi sustinatorilor adunati in fata institutiei medicale Walter Reed, acolo unde este internat. Donald Trump si-a facut aparitia la bordul unui SUV de culoare neagra, fiind insotit de un membru al echipei de securitate. Chiar daca amandoi purtau masca, .

Ce mesaj a avut Xi Jinping pentru Donald Trump si Melania Trump, dupa diagnosticarea cuplului prezidential american cu COVID-19

Xi Jinping, presedintele Chinei, le-a transmis un mesaj de simpatie omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, sambata, in contextul in care cuplul prezidential american a fost.

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, depistat pozitiv pentru coronavirus

Un nou caz de Covid-19 a fost confirmat, dupa cepresedintele american, Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Bill Stepien, managerul de campanie al lui Donald Trump, a fost depistat cu.

Casa Alba: Donald Trump va fi spitalizat pentru cateva zile

Presedintele american Donald Trump, testat pozitiv cu coronavirus, va fi internat intr-un spital militar de la periferia Washingtonului pentru cateva zile, a anuntat vineri Casa Alba. Potrivit Casei Albe, Trump 74 de ani) va fi spitalizat in urmatoarele cateva zile ca masura de precautie.

Donald Trump si Melania au COVID-19. Ce se intampla cu dezbaterile electorale?

Donald Trump si Melania au fost testati pozitiv cu COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de Presedintele American, pe contul sau de Twitter. Ce se intampla cu dezbaterile electorale programate pentru perioada urmatoare? .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )