Libnet.ro
UNICEF

09:00

O poveste din istorie de care sigur nu stiai! Au plecat 80 la razboi, s-au intors 81 - Care a fost de fapt adevarul

Antena3 Antena3,
O poveste din istorie de care sigur nu stiai! Au plecat 80 la razboi, s-au intors 81 - Care a fost de fapt adevarul

Poate parea o simpla anecdota, insa nu este chiar asa. Una dintre povestile amuzante ale istoriei spune ca la ultimul conflict armat la care a participat, Liechtenstein a trimis 80 de soldati. Din razb. continuă pe Antena3

Secretarul de stat american, Mike Pompeo: SUA vor impune Iranului cele mai dure sanctiuni din istorie

Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, a afirmat ca SUA vor impune Iranului cele mai dure santiuni din istorie. El a mai declarat faptul ca va colabora cu Pentagonul si alti aliati regionali pentru a.

Israelul este prima tara din lume care foloseste in atacuri avionul F-35, invizibil pe radar

Israelul a devenit prima tara din lume care a folosit in operatiuni de lupta modelul de avion invizibil pe radar F-35 de productie americana. Anuntul a fost facut de seful fortelor aeriene israeliene,.

Israelul anunta ca a devenit prima tara din lume care a folosit avionul invizibil F-35 n misiuni de lupta

Israelul a folosit pentru prima oara avioanele sale F-35 in operatiuni de lupta, devenind astfel prima tara din lume care supune aceste aparate invizibile de ultima generatie probei focului, a anuntat marti comandantul armatei aerului, citat de AFP.

UniCredit devine a patra banca din piata care introduce creditarea 100% digitala, prin semnatura electronica calificata

UniCredit devine a patra banca din piata care introduce creditarea 100% online, prin semnatura electronica calificata, dar deocamdata doar clientii care detin deja un cont si au fost identificati de catre un angajat al bancii in ultimele 6 luni pot.

Pompeo: i vom urmari peste tot n lume pe agentii iranieni si pe aliatii lor din Hezbollah si i vom zdrobi / n plus, SUA ameninta Iranul ca l va paraliza cu cele mai aspre sanctiuni din istorie

Statele Unite au amenintat sa paralizeze Iranul prin cele mai aspre sanctiuni din istorie in cazul in care tara nu raspunde mai multor conditii clare, printre care se numara renuntarea la programul sau nuclear si stoparea interventiilor sale armate in Orientul Mijlociu, scrie Times, preluata de Rador.

Cea mai scumpa sticla de whisky din istorie a fost vanduta

O sticla rara de whisky Macallan s-a vandut, vineri, cu 1,1 milioane de dolari la Hong Kong, aceasta fiind cea mai mare suma cu care a fost cumparata vreodata, la o licitatie, o astfel de bautura. Anterior.

Cazul tnarului de 30 de ani din SUA care nu vrea sa plece din casa parintilor: Un judecator i-a nmnat un ordin de evacuare

Un judecator a ordonat unui barbat de 30 de ani din statul New York sa plece din casa parintilor sai, batalia juridica fiind foarte scurta, scrie Guardian despre acest caz mediatizat de presa internationala.

Corina Cretu: Plec trista, de fiecare data, din Romania. Care sunt motivele de suparare ale comisarului european

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, pare sa fi avut, marti, un moment de sinceritate. Ea a recunoscut ca ca pleaca trista, de fiecare data, din Romania din cauza faptului ca.

Compania din Turcia care ar putea construi Autostrada de Centura a Capitalei spune ca are o strategie de investitii n Romnia prin PPP-uri: Un plan de 10 miliarde de dolari pentru urmatorii 10 ani

Doua din cele trei loturi ale viitoarei Autostrazi de Centura A0) Sud - o sosea de mare viteza diferita de actuala centura - ar putea fi construite de firma turca Alsim Alarko. Companiei turce i-au fost atribuite pentru circa 340 milioane de euro realizarea a 33 de km din A0, desi aceasta nu are deocamdata lucrari de asemena anvergura in Romania. Reprezentantii companiei turce au transmis HotNews. ro ca proiectul A0 va fi unul de inceput care sa deschida calea si altor lucrari in Europa si ca strategia companiei pe termen lung este de a investii in Romania prin Parteneriatele Publice Private, avand pregatit un plan de investitii de 10 miliarde de dolari pentru urmatorii 10 ani.

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, care a intoxicat sute de clienti

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, cu Salmonella, in care sute persoane au suferit toxiinfectii alimentar. Astfel, in cursul saptamanii trecute, 134 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfectii alimentare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )