Libnet.ro
UNICEF

05:00

Povestea aurului din Romania: bunastare, megalomanie si controversa

Adevărul Adevărul,
Povestea aurului din Romania: bunastare, megalomanie si controversa

In interbelic, aurul era scos fraudulos din tara si vandut la Paris. Ceausescu a ordonat exploatarea sa industriala, una de cele mai multe ori violenta si bezmetica. Astazi, metalul pretios este prilej de acuzatii economice si de manifestatii in strada. continuă pe Adevărul

Bucurestiul este lider in topul coruptiei locale din Romania

Bucurestiul este lider in topul coruptiei locale din Romania, potrivit unui studiu bazat pe condamnarile obtinute de procurorii DNA. Analiza, care vizeaza ultimii patru ani, arata ca in Capitala au fost 4,71.

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT: Femeile se specializeaza in locuri de munca considerate in trecut masculine

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania, dar si cele mai bine platite sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT, acestea fiind si cele mai bine platite. Se observa si o alta tendinta:.

Gheorghe Borcean este noul presedinte al Colegiului Medicilor din Romania

Gheorghe Borcean este noul presedinte al Colegiului Medicilor din Romania, acesta fiind ales vineri la conducerea organizatiei profesionale, dupa ce Vasile Astarastoae a demisionat la sfarsitul lunii martie,.

Se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

Vineri se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania, cand 23 de oameni, cei mai multi dintre ei elevi de liceu, au murit la Balea Lac, informeaza Digi24.

NATO raspunde Moscovei: Sistemul antiracheta din Romania nu este indreptat contra Rusiei

Sistemul antibalistic NATO nu este indreptat impotriva Rusiei, afirma purtatorul de cuvant al Aliantei, explicand ca instalatiile militare din Romania si Bulgaria nu vor avea capacitatea tehnica de a dobori.

NATO, replica pentru Moscova: Sistemul antiracheta din Romania nu este indreptat contra Rusiei

Sistemul antibalistic NATO nu este indreptat impotriva Rusiei, afirma purtatorul de cuvant al Aliantei, explicand ca instalatiile militare din Romania si Bulgaria nu vor avea capacitatea tehnica de a dobori rachete intercontinentale ruse, relateaza Mediafax.

Dacia a lansat pe piata din Romania modelele Lodgy Stepway si Dokker Stepway (FOTO)

Dupa ce modele Dacia Lodgy Stepway si Dacia Dokker Stepway au fost prezentate in premiera la Salonul Auto de la Paris, compania a lansat versiunile si pe piata din Romania, modelele putand fi comandate de cei int.

Povestea berzei din Schitu Golesti continua: inaripata izgonita din cuib prin ordin ministerial s-a pus pe clocit la doi stalpi distanta

Barza din Schitu Golesti revine in central atentiei. inaripata, devenita celebra dupa ce s-a dat ordin de ministru pentru a-i fi mutat cuibul, si perechea sa, revenita in tara luna trecuta, asteapta primii.

Un inventator din Romania a fost premiat cu medalie de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva pentru un dispozitiv de alimentare a autovehiculelor cu lichid de parbriz (VIDEO)

Un inventator din Deva, in varsta de 36 de ani, a fost premiat, sambata, cu medalie de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva, pentru Good Fill- un dispozitiv cu ajutorul caruia soferii.

GALERIE FOTO. 17 aprilie 1977. 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

Grupul de elevi si profesori se afla la Balea Lac intr-o tabara de schi. Timp de doua zile, ei au stat in cabana din cauza ninsorilor abundente. i142;nsa, in dimineata zilei de 17 aprilie, ninsoarea s-a oprit. Moment prielnic pentru lectiile de schi de pe Saua Caprei. Dupa doar cateva minute toti au fost surprinsi de o avalansa puternica a trecut peste lacul Balea si s-a oprit aproape de cabana Paltinul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )