Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea celei mai faimoase spioane din lume: Mata Hari

Adevărul Adevărul,
Povestea celei mai faimoase spioane din lume: Mata Hari

Despre Mata Hari, cea mai faimoasa spioana din lume s-a spus ca si-ar fi folosit frumusetea seducatoare pentru a obtine secrete strategice de la barbati. Numele ei adevarat era Margaretha Zelle si s-a nascut in anul 1876 in orasul olandez Leewarden. in copilarie, a fost o fata cu totul banala, si la fel de banala a fost si ca eleva. continuă pe Adevărul

The Telegraph include Photo Romania in topul celor mai importante festivaluri din lume.

Unul dintre cele mai importante festivaluri clujene, Photo Romania, a intrat in prima liga mondiala a manifestarilor de profil. Prestigiosul cotidian britanic The Telegraph a inclus Photo Romania Festival, cel mai mare eveniment dedicat fotografiei din Romania, in topul celor mai importante festivaluri de profil din lume. Acum a ajuns la cea de-a patra editie si este considerat drept cel mai important festival de fotografie din Europa de Est. Photo Romania reprezinta o serie de expozitii, .

VIDEO Clipul zilei: Ascensiune extrema pe Shanghai Tower, al doilea zgarie-nori din lume, cu o inaltime de 650 metri

Doi tineri rusi adepti ai senzatiilor tari au reusit sa urce, clandestin, pe al doilea cel mai inalt turn din lume, Shanghai Tower, in prezent in constructie, cu o inaltime de 650 metri, scrie AFP. Cei doi fotografi ninja urbani, Vadim Mahorov si Vitaliy Raskalov, au explicat ca au profitat de intreruperea lucrarilor cu ocazia Noului an luna 31 ianuarie) pentru a lansa aceasta spectaculoasa expeditie nocturna.

Surpriza! Uite cine este cea mai dorita femeie din acest an!

De 13 ani, AskMen intocmeste unul dintre cele mai cunoscute topuri din lume, pe baza voturilor primite de la cititori. Iar in 2014, invingatoarea la categoria Cea mai dorita femeie este o surpriza.

Este a doua tara din lume care adopta aceasta lege. Minorii vor putea opta pentru eutanasie

Minorii belgieni care sufera de boli incurabile vor putea opta pentru eutanasie, informeaza AFP. Belgia, tara cu traditie catolica, a devenit astfel a doua tara din lume, dupa Olanda, care autorizeaza in.

Trei barbati au fost prinsi in flagrant dupa ce au inselat mai multe firme din Bucuresti

Trei barbati din judetul Constanta au fost arestati preventiv, pentru 30 de zile, fiind prinsi in flagrant dupa ce au inselat mai multe firme din Bucuresti, prejudiciul total, de 150. 000 de lei, fiind.

Urban Ninja! Cum se vede lumea de pe cea mai inalta cladire din China!

Vadim Makhorov si Vitaly Raskalov au sfidat moartea, urcandu-se fara echipament de protectie, dotati doar cu aparate de fotografiat, pe cea mai inalta cladire din China! Au escaladat impresionanta cladire vreme de mai bine de doua ore pe timp de noapte, pentru a nu risca sa fie vazuti de autoritati. Si, odata ajunsi la peste 600 de metri inaltime, au realizat o serie de fotografii absolut senzationale!.

Un pensionar clujean are o colectie de peste 2.500 de ceasuri, iar cel mai vechi este din 1882

Un pensionar clujean are o colectie de peste 2. 500 de ceasuri, pe care le-a adunat in decurs de 25 de ani. Barbatul le repara, le reconditioneaza cu multa rabdare, iar pe unele le vinde. Cel mai vechi ceas din colectie este unul de semineu, de.

Asa arata cel mai SCUMP apartament din Romania. Costa 2 MILIOANE de euro si are sase camere

Cel mai scump apartament disponibil la vanzare in sase din cele mai importante orase din tara este un penthouse cu sase camere, situat langa parcul Herastrau din Bucuresti si costa doua milioane de.

Randamentul obligatiunilor Italiei, la cel mai redus nivel din 2006

Randamentul titlurilor de stat ale Italiei, cu scadenta la zece ani, a scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din 2006, piata anticipand ca, desi sunt unele turbulente politice in tara, exista un risc limitat de organizare de noi alegeri.

Lupul de pe Wall Street, filmul cu cele mai mari incasari din cariera lui Martin Scorsese

Lupul de pe Wall Street, de Martin Scorsese, a devenit cel mai profitabil lungmetraj din filmografia regizorului american, cu incasari de 300 de milioane de dolari la nivel global, potrivit estimarilor oferite de boxofficemojo. com, dupa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )