Libnet.ro
UNICEF

11:30

Povestea romanului care a cumparat cel mai scump diamant din lume. Cat a platit pentru el

Antena3 Antena3,
Povestea romanului care a cumparat cel mai scump diamant din lume. Cat a platit pentru el

Un roman este proprietarul celui mai scump diamant din lume. Dupa negocieri care au durat un an, Laurence Graff a platit 45 de milioane de euro pentru un diamant de marimea unei mingi de tenis. Piatra de. continuă pe Antena3

VIDEO Antreprenor StartUp Nation: Care sunt riscurile cu care se confrunta cel mai adesea afacerile si ce poti face pentru a le preintampina

Antreprenorii acceptati in programul StartUp Nation au obligatia sa isi asigure echipamentele, iar bugetul necesar pentru aceste asigurari difera in functie de specificul firmei, de activitate dar si de zona in care isi desfasoara activitatea. Pe langa asigurarea obligatorie a echipamentelor, exista si posibilitati de protectie suplimentara, spre exemplu, in cazul in care un client sufera prejudicii din cauza unui angajat neatent, sau a unui echipament defect. Care sunt principalele daune platite de asiguratori? Ce asigurari suplimentare are la dispozitie un antreprenor si cum l-ar putea ajuta ele?.

Ouale lui Tarzan. Maimutele si oamenii din Abhazia dau cel mai bun film romanesc 2017

Alexandru Solomon e preocupat de nemurire. Si cauta in carti. Si cartile ii vorbesc pana la una. Una ii spune: aici se studiaza nemurirea. Si, timp de 6 ani, Alexandru Solomon umbla in Abhazia, un teritoriu dincolo de imaginatia oricui. Acolo e Institutul care studieaza problema asta, pe maimute. Si Solomon filmeaza in acest teritoriu otravit de nationalism, incremenit in maimutism, razboi si trecut. Sa nu uitam. Acest film este aventura constiintei. De ce? Regizorul putea oricand sa accentueze unul sau altul dintre detalii si totul sa fie o caricatura, o tragedie. Haute Culture v-a prezentat in exclusivitate experienta lui Solomon. Du-te-n cinematografele din toata tara sa vezi filmul ouale lui Tarzan si-apoi hai sa-l discutam!.

Romania inregistreaza in continuare cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Tara noastra ramane statul membru al Uniunii Europene UE) care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA). Aceasta se traduce intr-o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de euro, se arata intr-un comunicat de presa al companiei de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers PwC), care citeaza un studiu al Comisiei Europene.

Romania inregistreaza in continuare cel mai mare deficit de incasare a TVA din Uniunea Europeana

Tara noastra ramane statul membru care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2%, potrivit datelor Comisiei Europene, ceea ce inseamna o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de euro, suma mai mare decat alocarile bugetare ale Romaniei in anul 2017 pentru educatie, investitii in infrastructura sau sanatate, potrivit unui comunicat de presa al companiei de consultanta PwC Romania.

Romania ramane statul cu cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% (diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA)

Romania ramane statul membru care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA), pPotrivit unui studiu al Comisiei Europene. Aceasta se traduce intr-o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de Euro. Pentru a pune lucrurile in context, suma necolectata din TVA este mai mare decat alocarile bugetare ale Romaniei in anul 2017 pentru educatie, investitii in infrastructura sau sanatat, a declarat Daniel Anghel, lider impozite si taxe indirecte PwC Europa Centrala si de Est.

De ce se tem cel mai tare antreprenorii si ce ii motiveaza cel mai mult cand isi deschid o afacere - studiu

Intrebati care este cea mai mare amenintare asupra succesului afacerii lor, multi antreprenorilor si-au exprimat ingrijorarea cu privire la lipsa unui sprijin financiar, situatia economica din tara lor, taxele si birocratia. Aceste ingrijorari variaza in functie de tara, de situatia economica generala si taxele din tara respectiva, fiind mai evidente in Italia si Romania, arata un studiu realizat de Metro.

Cine e cel mai bine platit om din Parlamentul Romaniei (FOTO)

Ca parlamentarii au salarii mari nu mai este o surpriza pentru nimeni. Dar ca cel mai mare venit nu il are un politician cunoscut, ci un deputat care nu s-a remarcat prin nimic pana acum starneste.

Simona Halep: Multe jucatoare mi-au scris pe Twitter, dar cel mai important mesaj l-am primit de la Serena Williams

Simona Halep s-a intors in tara in ziua in care a devenit in mod oficial noul lider al ierarhiei WTA. Mai multe jucatoare din circuit au felicitat-o pe Halep, insa cel mai important mesaj l-a primit de la Serena Williams, dupa cum a precizat numarul 1 WTA pe aeroportul Henri Coanda. Se actualizeaza.

Cel mai popular antivirus ar fi fost folosit de rusi ca sa fure informatii din America

Hackeri din Rusia ar fi folosit cel mai popular antivirus pentru a fura date pe care le are NSA. Compania neaga aceste informatii. Potrivit raportului care acuza antivirusul Kaspersky ca a fost o unealta in mainile hackerilor rusi, informatiile erau din domeniul securitatii si apararii impotriva atacurilor cibernetice. Cei implicati ar fi putut afla de [].

Chef Catalin Scarlatescu ne spune cum se face cel mai bun gem de prune

Catalin Scarlatescu a pregatit ceva traditional. El ne spune cum se face cel mai bun gem de prune. Facem un magiun pe prune care il dam cadou constantenilor. O tona de prune am folosit. Focul este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )