Libnet.ro
UNICEF

19:45

Povestea lui Gheorghe Cristescu, unul dintre cei mai valorosi specialisti ai Serviciului Secret de Informatii

Adevărul Adevărul,
Povestea lui Gheorghe Cristescu, unul dintre cei mai valorosi specialisti ai Serviciului Secret de Informatii

Un profesionist de exceptie al serviciilor secrete romanesti, Gheorghe Cristescu, a fost acuzat pe nedrept de complicitate la crimele de razboi si a sfarsit ca o victima a Holocaustului rosu. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai cunoscuti flautisti ai momentului - in concert la Bucuresti

Francois Lazarevitch, unul dintre cei mai cunoscuti flautisti ai momentului, artist care si-a dedica.

Malta: Unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri, arestat in cazul asasinarii jurnalistei Daphne Caruana

Omul de afaceri maltez Yorgen Fenech a fost arestat miercuri in legatura cu ancheta privind asasinarea jurnalistei de investigatii Daphne Caruana Galizia, potrivit unor surse citate de Reuters. Fenech este.

Sydney, unul dintre cele mai poluate orase din lume

Potrivit clasamentului Air Visual, Sydney a fost inclus pe lista celor mai poluate zece orase din lu.

Povestea sculptorului roman premiat la Paris si care a decorat faimosul bloc Zodiac din Bucuresti

Unul dintre cei mai apreciati sculptori romani, Constantin Baraschi a fost membru corespondent al Academiei Romane si singurul sculptor care a scris un tratat de sculptura. Sculpturile sale celebre se gasesc in toata tara, din Bucuresti si Iasi pana la Constanta si Campulung Muscel, orasul sau natal.

Agresorii celor doi politisti din Valcea au fost prinsi Unul dintre politistii batuti, transferat la un spital din Capitala - Ministerul de Interne

Agresorii celor doi politisti din Valcea au fost prinsi in Slatina si au fost dusi la Parchet pentru audieri, a anuntat miercuri seara purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, Monica Dajbog. Ea a precizat ca unul dintre cei doi politisti - care au fost deposedati de arme si batuti - este transferat la un spital din Capitala si urmeaza sa fie operat.

Agresorii politistilor din Valcea au fost prinsi. Unul dintre agenti a fost adus de urgenta la Bucuresti, pentru operatie

Cei doi agresori din Valcea, care au batut crunt doi politisti, au fost prinsi, miercuri dimineata,pe raza judetului Slatina, iar unul dintre agenti a fost adus la Bucuresti pentru operatie. Suspectii.

Surpriza totala in ALDE. Unul dintre liderii partidului lui Tariceanu anunta ca va vota cu Iohannis

Surpriza in ALDE, formatiunea care l-a sustinut pe Mircea Diaconu in primul tur al alegerilor prezidentiale. Desi presedintele Calin Popescu Tariceanu ca niciunul dintre cei doi.

Ministru: Cei mai multi dintre teroristii straini din Turcia vor fi expulzati pana la finalul anului

Ministrul turc de Interne, Suleyman Soylu, a declarat marti seara ca Turcia ii va trimite in tara lor de origine pana la finalul anului pe cei mai multi dintre cetatenii straini care au luptat alaturi de gruparea terorista Stat Islamic si care se afla in aceasta tara, scrie Mediafax, citand Le Figaro.

Cine este Edward Sanda, presupusul iubit al Cleopatrei Stratan. Acesta a spus adevarul despre relatia dintre cei doi

Cleopatra Stratan a ajuns la varsta de 17 ani si si-a schimbat stilul muzical. Fiica lui Pavel Stratan colaboreaza cu Edward Sanda, iar in spatiul public au aparut informatii potrivit carora cei doi ar fi impreuna. Pentru a face lumina in acest caz, artistul a acceptat sa vorbeasca despre relatia cu Cleopatra. Edward Sanda a .

FOTOGALERIE Chinezii, aurul si imparatul grevist - Povestea unor obiecte vechi de 400 de ani pe care le puteti vedea la Bucuresti

Pe la 1600 lumea avea cam 600 de milioane de locuitori, iar un sfert dintre ei traiau in China dinastiei Ming. La Bucuresti s-a deschis o expozitie unde sunt expuse 150 de obiecte din aur produse acum patru secole la atelierele unui imparat chinez cu totul deosebit, imparat care timp de 30 de ani a refuzat sa se implice in problemele statului. Cu toate acestea, Wanli a fost considerat unul dintre cei mai inteligenti suverani chinezi, iar aurul sau, care a fost lucrat cu o maiestrie uluitoare, poate fi admirat intr-o expozitie, la Muzeul National de Istorie. in articol puteti citi despre mausoleul imparatului si despre China de acum patru secole.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )