Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top: Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Gigantii din tehnologie, Google, Apple, Microsoft, Amazon si Facebook , ocupa primele 5 pozitii in Topul BrandZTM 2017 al celor mai valoroase 100 de branduri la nivel mondial, dat publicitatii astazi de catre WPP si Kantar Millward Brown. continuă pe Wall-Street Ro

Povestea Maria si Constance, cele mai cunoscute cofetarii din Bucuresti: Afacerea a inceput dintr-o necesitate

Gustul prajiturilor cofetariei Maria este cunoscut multor persoane, insa povestea din spatele unuia dintre cele mai populare branduri din acest domeniu nu a fost spusa prea des. Totul a inceput cand Maria Constantin, cofetar de meserie, a preluat, prin.

Cele mai valoroase 100 de BRANDURI din lume. Evolutie spectaculoasa pentru Amazon!

Companiile de tehnologie Google, Apple, Microsoft, Amazon si Facebook ocupa primele 5 pozitii in Topul BrandZ 2017 al celor mai valoroase 100 de branduri la nivel mondial, conform clasamentului.

De ce au vandut rusii Alaska. Povestea uneia dintre cele mai mari tranzactii din istoria lumii

In 1867 Rusia a vandut teritoriul din nordul continentului american, denumit Alaska catre Statele Unite ale Americii, pentru suma de 7,2 milioane de dolari. insa in doar 50 de ani, americanii nu.

Cele mai puternice imagini suprinse la protestele din Romania ultimilor 10 ani au fost adunate intr-un singur album

O expozitie cu cele mai bune fotografii realizate la protestele care au avut loc in ultimii 10 ani in Romania poate fi vazuta la TIFF 2017. Imaginile sunt semnate de fotografi profesionisti si sunt incluse intr-un album intitulat Protest. Scurta istorie vizuala a miscarilor de strada din Romania ultimilor 10 ani.

Cu cat sunt mai scumpe fondurile de investitii romanesti fata de cele mai mari vehicule investitionale din lume

Cele mai mari cinci fonduri de investitii din lume, cu active de 736 mld. dolari in administrare, isi taxeaza investitorii cu procente anuale extrem de mici, in general cuprinse intre 0,04% si 0,37%, insa unele dintre ele nici macar nu accepta.

Cele mai tari bancuri cu medici. De ce-i prescrie doctorul Viagra, cand Ion se plange de insomnie

Medicii sunt printre cele mai intalnite categorii de personaje in bancurile si glumele care circula pe internet. Va prezentam mai jos o selectie dintre acestea.

Cele mai pretentioase flori pentru gradina si casa

Atunci cand ne cumparam flori pentru gradina si casa, incercam sa alegem soiuri cat mai rezistente la intuneric si la diferiti factori. Acest lucru nu ne iese mereu si putem alege, din greseala, soriuri care sunt foarte pretentioase.

Una dintre cele mai luxoase destinatii turistice a devenit cel mai infricosator loc - VIDEO

Dezastrele naturale pot lasa in urma cele mai infricosatoare ruine. in Thailanda, exista o statiune turistica ce a fost complet abandonata in urma tsunamiului care a lovit in 2004.

Guvernul din Malaezia ofera 1.000 de dolari pentru cele mai bune videoclipuri care arata cum se previne homosexualitatea

Guvernul malaezian a lansat un concurs video pe practici sanatoase de viata si ofera pana la 1. 000 de dolari pentru cele mai bune videoclipuri care explica modul in care sa evite homosexualitatea, in conformitate cu site-ul Ministerului Sanatatii, informeaza AFP.

LOTO 6 din 49 din 4 iunie 2017. Care sunt numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc

LOTO 6 din 49 din 28 mai 2017. Joker din 28 mai 2017. Loto 5 din 40 din 28 mai 2017. Noroc Super Noroc Noroc Plus LOTO 6 din 49. Duminica, 28 maiau.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )