Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine e cel mai bine platit om din Parlamentul Romaniei (FOTO)

B1 B1,
Cine e cel mai bine platit om din Parlamentul Romaniei (FOTO)

Ca parlamentarii au salarii mari nu mai este o surpriza pentru nimeni. Dar ca cel mai mare venit nu il are un politician cunoscut, ci un deputat care nu s-a remarcat prin nimic pana acum starneste. continuă pe B1

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Toate femeile sunt innebunite dupa el (FOTO)

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Pe langa faptul ca este bogat si celebru datorita talentului sau in actorie, dar si filmului Fifty Shades of Grey, Jamie Dornan a primit.

Povestea romanului care a cumparat cel mai scump diamant din lume. Cat a platit pentru el

Un roman este proprietarul celui mai scump diamant din lume. Dupa negocieri care au durat un an, Laurence Graff a platit 45 de milioane de euro pentru un diamant de marimea unei mingi de tenis. Piatra de.

Transelectrica devine cel mai rentabil emitent din BET si BET-XT

In contextul unei aprecieri modeste a indicelui BET in ultima saptamana intervalul 28 septembrie-5 octombrie), de doar 0,07% in raport cu moneda euro, titlurile transportatorului de energie electrica Transelectrica TEL), a caror cotatie a urcat cu 1,33%, se evidentiaza ca fiind actiunile cu cea mai buna evolutie din cadrul principalului cos de actiuni al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cand este cel mai bine sa zbori cu avionul: dimineata sau seara?

Zborurile sunt cele mai mari cosmaruri pentru cei care se panicheaza doar la gandul de a se urca in avion. De la disconfortul pe care il au cand le trec prin minte tot felul de scenarii,.

De banii aceia puteai cumpara un Bugatti. Cu cat s-a vandut cel mai opulent SUV din lume

La sfarsitul saptamanii trecute, Mercedes a scos la licitatie ultimul exemplar din seria Maybach G650 Landaulet. Asa cum era de asteptat, off-roader-ul german cu propulsie V12 si plafon retractabil s-a vandut pentru o suma record.

Cel mai puternic om din Statele Unite de care nu ai auzit niciodata

Michael Larson e unul dintre cei mai puternici barbati din Statele Unite. Este CEO al Bill and Melinda Gates Investments BMGI) si este responsabil de mare parte din averea lui Bill Gates,.

O copila de 16 ani, cel mai bun moment din noul sezon Vocea Romaniei: Extraordinar, uluitor!, Eu inca nu-mi revin!, Admirabil! VIDEO

Oana Cenuse, o pustoaica extrem de simpatica in varsta de 16 ani, a oferit cel mai bun moment din sezonul sapte Vocea Romaniei, impresionand publicul si membrii juriului cu vocea sa incredibila.

Cel mai mare salariu incasat de un militar in luna august - 27.283 de lei: Venitul presedintelui Iohannis, depasit cu mult(FOTO)

Ministerul Apararii Nationale a publicat sumele care au fost incasate de militari in luna august. Potrivit datelor aparute pe site-ul MApN, cel mai mare salariu din Armata a fost de 27. 283 de lei, cu.

Mii de clujeni prezenti la cel mai mare spectacol din istoria Gastii Zurli

Mii de oameni au fost prezenti la cel mai mare spectacol din istoria Gastii Zurli, desfasurat in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Hai la masa!, noul proiect al trupei, isi propune sa ii imprieteneasca pe copii cu mancarea sanatoasa, cu legumele si, mai ales, cu statul la masa.

Cum este mai bine sa consumam fructele, proaspete, uscate sau congelate?

Mananca mai multe fructe si legume este una dintre recomandarile pe care le auzim cel mai des cand suntem incurajati sa mancam sanatos. Dar cand vine vorba de a manca mai multe fructe, primim mesaje mixte despre felul in care sa le consumam.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )