Libnet.ro
UNICEF

10:31

Povestea tinerei din Cluj care face cele mai extravagante si ciudate bijuterii:Nu sunt deloc niste piese cuminti. Sunt doar pentru persoane curajoase

Adevărul Adevărul,
Povestea tinerei din Cluj care face cele mai extravagante si ciudate bijuterii:Nu sunt deloc niste piese cuminti. Sunt doar pentru persoane curajoase

Raluca Buzura, o artista din Cluj-Napoca, creeaza bijuterii din ceramica, aur coloidal, matase, uneori si piele ecologica, pentru femeia moderna, care nu se teme sa iasa in evidenta. Ea a reusit sa-si transforme pasiunea pentru arta intr-o afacere de succes chiar si peste hotare. continuă pe Adevărul

ADMITERE Universitate 2015. Care sunt cele mai cautate facultati

Chiar daca inscrierile la facultate nu s-au terminat inca, un trend al celor mai cautate facultati a inceput sa se contureze. Astfel, la Universitatea din Bucuresti, facultatile de.

Utile: Cele mai periculoase ingrediente pe care le poti pune in cafea; Terapia care vindeca tulburarea cu spectru autist; Tiroida pe intelesul tuturor. Care sunt cele mai frecvente boli tiroidiene, cum se trateaza si cine are risc crescut de cancer de ti

Vrei sa fii sanatos? Ingrijeste-ti corect dantura. Chiar daca nu constientizam, legatura dintre dantura si toate organele corpului este foarte. Singura metoda prin care iti prelungesti viata. Alimentatia este extrem de importanta cand vine vorba de sanatate, iar cercetatorii sustin ca oamenii.

Admitere Universitate 2015. Care sunt cele mai cautate facultati

Jurnalismul, Informatica, Geografia, Limbile Straine, Electronica, Medicina si Finante-banci sunt si anul acesta specializarile cele mai cautate de catre tinerii care se inscriu la facultate in aceasta perioada.

Repartizare liceu 2015. Care sunt cele mai ravnite licee? Cele mai bune eleve din judet au optat pentru CN Andrei Muresanu

In urma cu putin timp, pe edu. ro, a fost publicata repartizarea pe licee a celor care au sustinut examenul de Evaluare Nationala. Cea mai buna eleva din judet, singura care a avut media generala 10, a optat nu pentru Colegiul National Liviu Rebreanu, cel mai bun din Bistrita-Nasaud, ci pentru Colegiul National Andrei Muresanu, specializarea Stiinte ale Naturii.

Iarna grea in Australia: Ninsorile, cele mai abundente din ultimii 20 de ani, au ajuns pana in statul Queensland, cunoscut pentru plajele sale insorite

Australia se confrunta cu cele mai scazute temperaturi din ultimii 40 de ani. Ninsorile din nord-estul tarii, cele mai abundente din ultimii 20 de ani, afecteaza si statul Queensland, cunoscut mai ales pentru.

5 cele mai bune telefoane pentru fotografii sub apa

Sunt anumite modele de telefoane cu care poti face fotografii foarte bune sub apa, insa, de cele mai multe ori, nu este recomandat sa folosesti un telefon in acest fel fara a avea o husa speciala.

Intel amana trecerea la cele mai performante procesoare

Datorita dificultatilor intampinate in ultimii ani, cei de la Intel nu vor face pasul catre cea mai nou metoda de fabricare a procesoarelor. inprezent, cea mai noua metoda de fabricare a procesoarelor utilizata de Intel este cea pe 14 nanometri. Dupa cum probabil stiti, aceasta a fost folosita si de catre coreenii de la Samsung [] Intel amana trecerea la cele mai performante procesoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune telefoane care fac poze sub apa

Telefoane bune care fac poze sub apa nu sunt foarte multe, dar noi le-am cautat pe cele mai interesante si vi le prezentam aici, scrie playtech. ro. Exista o tendinta a producatorilor de telefoane sa mentioneze.

Vrei o relatie perfecta? Iata cele mai tari combinatii de zodii

Care este cea mai potrivita pereche pentru tine? Astrologii au realizat cele mai tari combinatii de zodii. Afla tie ce ti se potriveste! Femeie Berbec Barbat Rac Femeile Berbec sunt intreprinzatoare,.

Cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015

Elevii lor iau cele mai multe premii la concursuri de invatamant republicane si internationale. Absolventii acestor scoli ajung la cele mai prestigioase institutii de invatamant din lume, ajung sa lucreze la companii de talie mondiala si devin personalitati in diferite domenii. Adevarul va prezinta cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3142 seconds )