Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune telefoane care fac poze sub apa

Antena3 Antena3,
Cele mai bune telefoane care fac poze sub apa

Telefoane bune care fac poze sub apa nu sunt foarte multe, dar noi le-am cautat pe cele mai interesante si vi le prezentam aici, scrie playtech. ro. Exista o tendinta a producatorilor de telefoane sa mentioneze. continuă pe Antena3

Cele mai bune telefoane anti-soc: smartphone-urile care vor rezista oricarui impact

Cele mai bune telefoane anti-soc au capacitatea de a rezista unui impact serios, iar cele de mai jos sunt printre cele mai bune de la noi din tara. Multe dintre telefoanele de top din prezent nu pot face fata unui impact serios cu asfaltul. Desi performantele acestora au crescut enorm in ultimii ani, rezistenta acestora [] Cele mai bune telefoane anti-soc: smartphone-urile care vor rezista oricarui impact Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune telefoane pentru jocuri anunta moartea consolelor portabile

Cele mai bune telefoane pentru jocuri vor putea rula cele mai noi titluri de pe Play Store si App Store, fara a fi nevoie de sacrificii cand vine vorba de calitatea imaginii Indiferent de sistemul de operare, una dintre activitatile preferate ale posesorilor de dispozitive mobile este gaming-ul. in prezent, cele mai multe jocuri ruleaza [] Cele mai bune telefoane pentru jocuri anunta moartea consolelor portabile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

5 cele mai bune telefoane pentru fotografii sub apa

Sunt anumite modele de telefoane cu care poti face fotografii foarte bune sub apa, insa, de cele mai multe ori, nu este recomandat sa folosesti un telefon in acest fel fara a avea o husa speciala.

Cele mai bune locuri de camping in Republica Moldova

Cele mai bune locuri de camping in Republica Moldova pot fi considerate in orice colt al tarii. Daca ai cu tine prietenii adevarati, o gustare, un pahar de vin sau o carte.

Cele mai bune remedii pentru curatarea sangelui

Stim cat de important este ca sangele si vasele sangvine sa fie sanatoase, de aceea apelam la tot felul de tratamente pentru a ne asigura de acest lucru. Un ajutor de incredere sunt remediile care ajuta la purificarea sangelui, fortifica imunitatea si ne apara de boli.

Repartizare liceu 2015. Care sunt cele mai ravnite licee? Cele mai bune eleve din judet au optat pentru CN Andrei Muresanu

In urma cu putin timp, pe edu. ro, a fost publicata repartizarea pe licee a celor care au sustinut examenul de Evaluare Nationala. Cea mai buna eleva din judet, singura care a avut media generala 10, a optat nu pentru Colegiul National Liviu Rebreanu, cel mai bun din Bistrita-Nasaud, ci pentru Colegiul National Andrei Muresanu, specializarea Stiinte ale Naturii.

Cum arata cele mai bune fotografii de la cea de-a doua editie a concursului Ochiul Magic

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, a ales peste 400 de castigatori in urma concursului de fotografie Ochiul Magic , ale caror lucrari vor fi incluse in editia de anul acesta a albumului oficial.

Utile: Cele mai periculoase ingrediente pe care le poti pune in cafea; Terapia care vindeca tulburarea cu spectru autist; Tiroida pe intelesul tuturor. Care sunt cele mai frecvente boli tiroidiene, cum se trateaza si cine are risc crescut de cancer de ti

Vrei sa fii sanatos? Ingrijeste-ti corect dantura. Chiar daca nu constientizam, legatura dintre dantura si toate organele corpului este foarte. Singura metoda prin care iti prelungesti viata. Alimentatia este extrem de importanta cand vine vorba de sanatate, iar cercetatorii sustin ca oamenii.

Rezultate Repartizare Licee 2015. Topul celor mai bune licee din tara in functie de specializari

Specializarile cu cele mai mari medii de admitere din tara sunt Matematica - Informatica bilingv limba engleza) si Stiintele Naturii, iar primul liceu din top este Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova.

Australia, afectata de un val de frig venit din Antarctica. Cele mai scazute temperaturi din ultimele decenii

Australia este afectata de un val de frig venit din Antarctica, temperaturile atingand cele mai mici valori din ultimele decenii, informeaza BBC News online. Cel mai frig, sub zero grade Celsius, a fost in sud-estul.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )