Libnet.ro
UNICEF

00:07

Intel amana trecerea la cele mai performante procesoare

Playtech Playtech,
Intel amana trecerea la cele mai performante procesoare

Datorita dificultatilor intampinate in ultimii ani, cei de la Intel nu vor face pasul catre cea mai nou metoda de fabricare a procesoarelor. inprezent, cea mai noua metoda de fabricare a procesoarelor utilizata de Intel este cea pe 14 nanometri. Dupa cum probabil stiti, aceasta a fost folosita si de catre coreenii de la Samsung [] Intel amana trecerea la cele mai performante procesoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cele mai periculoase tipuri de tigari

Cele mai periculoase tipuri de tigari. Tigarile mentolate pun, cu adevarat, un risc mai mare asupra sanatatii decat cele normale, arata un raport al Autoritatii Americane pentru Controlul Alimentelor si Medicamentelor FDA.

Cele mai bune telefoane pentru jocuri anunta moartea consolelor portabile

Cele mai bune telefoane pentru jocuri vor putea rula cele mai noi titluri de pe Play Store si App Store, fara a fi nevoie de sacrificii cand vine vorba de calitatea imaginii Indiferent de sistemul de operare, una dintre activitatile preferate ale posesorilor de dispozitive mobile este gaming-ul. in prezent, cele mai multe jocuri ruleaza [] Cele mai bune telefoane pentru jocuri anunta moartea consolelor portabile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune telefoane anti-soc: smartphone-urile care vor rezista oricarui impact

Cele mai bune telefoane anti-soc au capacitatea de a rezista unui impact serios, iar cele de mai jos sunt printre cele mai bune de la noi din tara. Multe dintre telefoanele de top din prezent nu pot face fata unui impact serios cu asfaltul. Desi performantele acestora au crescut enorm in ultimii ani, rezistenta acestora [] Cele mai bune telefoane anti-soc: smartphone-urile care vor rezista oricarui impact Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bine imbracate vedete la Comic-Con 2015!

De la Jennifer Lawrence, Emma Roberts ori Lea Michelle si pana la Amy Adams, Jessica Chastain sau Margot Robbie, iata vedetele care au bifat cele mai reusite aparirtii in cadrul editiei de anul acesta a conventiei Comic-Con! .

Romania si Bulgaria, tarile UE cu cele mai mici salarii

Un studiu publicat joi de Oficiul federal de statistica din Elvetia arata ca salariile cele mai mari din Europa sunt in Elvetia, in timp ce in Romania si Bulgaria sunt cele mai mici, scrie ziare. com. Elvetia,.

Romania, loc rusinos in topul statelor cu cele mai mari salarii din Europa

Salariile din Elvetia sunt cele mai mari din Europa, arata un studiu publicat joi de Oficiul federal de statistica din Elvetia si prezentat de AFP. in 2010, un angajat cu program normal de lucru in sectorul indu.

Admitere Universitate 2015. Care sunt cele mai cautate facultati

Jurnalismul, Informatica, Geografia, Limbile Straine, Electronica, Medicina si Finante-banci sunt si anul acesta specializarile cele mai cautate de catre tinerii care se inscriu la facultate in aceasta perioada.

Cele mai bune telefoane care fac poze sub apa

Telefoane bune care fac poze sub apa nu sunt foarte multe, dar noi le-am cautat pe cele mai interesante si vi le prezentam aici, scrie playtech. ro. Exista o tendinta a producatorilor de telefoane sa mentioneze.

5 cele mai bune telefoane pentru fotografii sub apa

Sunt anumite modele de telefoane cu care poti face fotografii foarte bune sub apa, insa, de cele mai multe ori, nu este recomandat sa folosesti un telefon in acest fel fara a avea o husa speciala.

Cartierele bucurestene cu cele mai mari preturi de tranzactionare ale locuintelor

Cele mai mari preturi de tranzationare pe mp de la inceputul anului au depasit 1. 300 euro pe mp, potrivit unei cercetari realizate de ASE Bucuresti prin Departamentul de Analiza si Evaluare Economico-Financiara AEEF) si Flexmls Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3357 seconds )