Libnet.ro
UNICEF

21:15

Pozitiile sexuale cele mai populare in Europa: care este preferata romanilor

Adevărul Adevărul,
Pozitiile sexuale cele mai populare in Europa: care este preferata romanilor

Site-ul medical Dr. Ed a chestionat 2000 de persoane din Europa si din SUA in ceea ce priveste pozitiile sexuale preferate si cele pe care doresc sa le incerce cel mai mult. continuă pe Adevărul

Top cele mai economice masini diesel

Motoarele diesel sunt printre cele mai populare din Europa, peste 50% din masinile vandute utilizand motorina ca si combustibil. Economia de combustibil si performantele sunt principalele calitati care au.

Romania si Bulgaria au cele mai slabe sisteme feroviare din Europa

Bulgaria si Romania aveau anul trecut cele mai slabe sisteme feroviare din Europa, conform indicelui 2017 European Railway Performance RPI), publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG), transmit.

Sistemul ferorviar romanesc, printre cele mai neperformante

Tara noastra si Bulgaria aveau anul trecut cele mai slabe sisteme feroviare din Europa, conform indicelui 2017 European Railway Performance RPI), publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG), informeaza Xinhua.

Cat costa vacanta de 1 Mai la munte: care sunt cele mai bune oferte

Cele mai mici preturi sunt in zona Covasna-Harghita, unde se poate petrece un sejur si cu 500 de lei. Cea mai cautata zona este Bran-Moieciu-Fundata, unde preturile sunt intre 800 si 1. 000 de lei de cuplu.

Care este cel mai scump oras din lume. Chiria unui apartament este 4.500 de euro pe luna

Firma britanica de cercetare de piata Economist Intelligence Unit EIU) a publicat lista sa cu cele mai scumpe orase din lume. Pentru multi, numele New York ar trebui sa apara cu certitudine, dar de fapt in top.

Crazy Days la eMAG. Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice, cu ocazia Crazy Days. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi:.

Mamaia, Vama Veche si Eforie Nord, cele mai cautate statiuni de 1 Mai. Saturn, cea mai nepopulara

Turistii care merg de 1 Mai pe litoralul romanesc petrec, in medie, trei nopti la malul marii si platesc, in medie, 477 de lei pentru cazare. Cele mai scumpe pachete au costat 2. 024 de lei pentru o camera si au fost cumparate la un hotel de 5 stele din.

MESAJE SF GHEORGHE. Cele mai inspirate urari si felicitari de SF. Gheorghe pe care le puteti trimite

Duminica, 23 aprilie, se sarbatoreste Sfantul Gheorghe, care in acest an pica la doar cateva zile dupa Paste. Mai jos gasiti cele mai inspirate mesaje, SMS-uri, urari.

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

MESAJE SF GHEORGHE. Cele mai haioase mesaje pe care le puteti trimite celor dragi

Crestinii il sarbatoresc pe 23 aprilie pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Peste 900. 000 de romani, care poarta numele de Gheorghe, Gheorghita,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )