Libnet.ro
UNICEF

01:05

VA FI PRAPAD pentru TOTI PENSIONARII DIN ROMANIA! CARTILE DE MUNCA, INUTILE! TOTI ROMANII trebuie SA AFLE NOILE REGULI

B1 B1,
VA FI PRAPAD pentru TOTI PENSIONARII DIN ROMANIA! CARTILE DE MUNCA, INUTILE! TOTI ROMANII trebuie SA AFLE NOILE REGULI

Schimbari mari pentru pensionari! ARSENIE BOCA, PROFETIE DE COSMAR! VIRUSUL UCIGAS VA FACE RAVAGII URGIA VA LOVI ROMANIA PESTE CATEVA ZILE Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, marti seara, la. continuă pe B1

ALERTA! SE DA si A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau VESTEA aceasta

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie.

GATA! SE DA A DOUA PENSIE, in ROMANIA! TOTI PENSIONARII ROMANI asteptau ACEASTA VESTE

Vesti bune pentru toti pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie, conform unui proiect de lege.

Digi RCS RDS, Orange si Vodafone, VESTE PROASTA pentru TOTI ROMANII: Din pacate, este vorba de preturile ...

Odata cu Brexitul, gama de efecte se rasfrange si asupra liantului comunicarii la distanta, anume asupra pachetul Digi RCS RDS, Orange si Vodafone.

Guvernul Orban, veste buna pentru 200.000 de gospodarii din Romania. Marcel Bolos: Vom introduce gaze naturale in localitatile in care locuintele sunt incalzite cu combustibil solid

Mai multe localitati din Romania, care cuprind un total de 200. 000 de gospodarii, vor fi racordate la reteaua de gaze naturale, a afirmat Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, marti seara, la finalul.

A venit iarna. Prapad pe drumurile din Romania. Unde a lovit crunt viscolul

Inca de anul trecut vremea, la nivelul intregii tari, a fost mult mai blanda fata de aceeasi perioada din anii trecuti. Suntem deja in luna februarie a anului 2020 si, in unele zone, temperaturile au ajuns si la 17 18 grade celsius, in conditiile in care nu am avut parte de ninsori, poate doar .

Vremea continua sa faca prapad in mai multe regiuni din Romania: Scolile din Tulcea vor fi inchise si vineri

Scolile din judetul Tulcea vor fi inchise si vineri, dupa ce cursurile au fost suspendate si in data de 6 februarie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Judetul Tulcea s-a aflat sub avertizare de.

Lovitura de la ANAF pentru toti romanii. Amenzi de 2,3 milioane de lei impuse fiecarui inspector Antifrauda

ANAF Agentia Nationala de Administrare Fiscala) a impus fiecarui inspector de Antifrauda din Bucuresti, o norma de colectare de 2,3 milioane de lei, potrivit unui document obtinut de Mediafax. Lovitura de la ANAF pentru toti romanii Astfel ca, un document trimis la sfarsitul lunii ianuarie de catre seful directiei Antifrauda, din cadrul ANAF, a atras .

Klaus Iohannis: Eu sunt garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare PSD nu vrea reforme, vrea inapoi la putere. Baronii rosii vor inapoi la banul public (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca el insusi este garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare pentru romani, pe fondul speculatiilor ca demiterea Guvernului Orban.

Scandal major de coruptie in Tanzania pentru un contract de 390 milioane euro cu o presupusa firma din Romania

Oficialii anticoruptie din Tanzania au audiat luni doi oficiali guvernamentali ca urmare a unei presupuse implicari in semnarea unui contract in valoare de 390 milioane de euro cu o firma din Romania pentru achizitia de echipamente de salvare si de pompieri, transmite publicatia The Citizen, citata de Mediafax.

Simona Halep a rupt orice legatura cu un barbat celebru din Romania. Ce s-a intamplat intre ei

Simona Halep, fostul lider WTA, a rupt orice legatura cu un barbat celebru din Romania. Vedeta a povestit ce s-a intamplat intre ei, in studioul emisiunii Digi Sport Matinal. Simona Halep a rupt orice legatura cu un barbat celebru din Romania Simona Halep este cunoscuta si iubita de o tara intreaga, asa ca multi oameni .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )