Libnet.ro
UNICEF

13:45

ALERTA! SE DA si A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau VESTEA aceasta

B1 B1,
ALERTA! SE DA si A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau VESTEA aceasta

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie. continuă pe B1

VA FI PRAPAD pentru TOTI PENSIONARII DIN ROMANIA! CARTILE DE MUNCA, INUTILE! TOTI ROMANII trebuie SA AFLE NOILE REGULI

Schimbari mari pentru pensionari! ARSENIE BOCA, PROFETIE DE COSMAR! VIRUSUL UCIGAS VA FACE RAVAGII URGIA VA LOVI ROMANIA PESTE CATEVA ZILE Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, marti seara, la.

GATA! SE DA A DOUA PENSIE, in ROMANIA! TOTI PENSIONARII ROMANI asteptau ACEASTA VESTE

Vesti bune pentru toti pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie, conform unui proiect de lege.

incepe operationalizarea primelor sisteme antibalistice Patriot din Romania. Unde vor fi amplasate complexele ultramoderne de baterii si ce caracteristici au

Fortele Aeriene Romane au demarat procedura de realizare a complexelor de baterii, ca parte din operationalizarea primelor doua sisteme antiaeriene Patriot in Romania, potrivit Adevarul. Este vorba despre.

Business report: Orasul din Romania in care locuintele s-au scumpit cu 50% in ultimii ani. Este un magnet; Paradoxurile salariului minim romanesc in context european

Polonezii, cehii si maghiarii au bagat peste doua miliarde de euro in Romania si nu se opresc. Sume importante in productie, retail sau fotbal. Piata romaneasca. ANPC: Consumatorii cu datorii neachitate de 90 de zile la credite beneficiaza de consiliere gratuita. Consumatorii cu datorii neachitate de cel putin 90 de zile.

Simona Halep a rupt orice legatura cu un barbat celebru din Romania. Ce s-a intamplat intre ei

Simona Halep, fostul lider WTA, a rupt orice legatura cu un barbat celebru din Romania. Vedeta a povestit ce s-a intamplat intre ei, in studioul emisiunii Digi Sport Matinal. Simona Halep a rupt orice legatura cu un barbat celebru din Romania Simona Halep este cunoscuta si iubita de o tara intreaga, asa ca multi oameni .

Transformarea totala a celei mai grase femei din Romania. Cat de mult a slabit Mariana Buica

Cea mai grasa femeie din Romania a ajuns de nerecunoscut! Femeia a slabit extrem de mult. Cum si-a schimbat stilul de viata si cat a ajuns sa cantareasca acum? Mariana Buica traieste acum viata la care a visat mereu. Mariana Buica, transformare totala. Cat a slabit cea mai grasa femeie din Romania? Mariana Buica este .

ANALIZA Tinerii adulti din Romania care locuiesc cu parintii: o perspectiva comparativa

Detaliez, in cadrul de fata, un exemplu de secventa de viata demografica prin care putem ajunge la procese socio-culturale majore al societatii romanesti. Vine din cu totul alta arie decat cea a plecarilor in strainatate. L-am intalnit, intamplator, rasfoind comunicate ale Institutului National de Statistica. De acolo am aflat, cu surprindere, ca aproape 40% dintre tinerii adulti din Romania, din intervalul de varsta 25-34 de ani, continua sa locuiasca impreuna cu cel putin unul dintre parinti rate de co-rezidenta copii-adulti cu cel putin unul dintre parinti). E mult, e putin, e bine-rau, obisnuit-neobisnuit in context european?.

Klaus Iohannis: Eu sunt garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare PSD nu vrea reforme, vrea inapoi la putere. Baronii rosii vor inapoi la banul public (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca el insusi este garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare pentru romani, pe fondul speculatiilor ca demiterea Guvernului Orban.

Companiile din Romania pot economisi peste 100 milioane de euro cu ajutorul solutiilor de Big Data

Companiile mari din Romania pot economisi anual peste 100 milioane de euro din bugetul de marketing, cu ajutorul solutiilor de Big Data care dezvolta modele statistice si optimizeaza cheltuielile, arata estimarile consultantilor din domeniu, publicate miercuri.

A venit iarna. Prapad pe drumurile din Romania. Unde a lovit crunt viscolul

Inca de anul trecut vremea, la nivelul intregii tari, a fost mult mai blanda fata de aceeasi perioada din anii trecuti. Suntem deja in luna februarie a anului 2020 si, in unele zone, temperaturile au ajuns si la 17 18 grade celsius, in conditiile in care nu am avut parte de ninsori, poate doar .

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )