Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prefectul Capitalei, demis de catre premierul Ludovic Orban, dupa gafele televizate

Adevărul Adevărul,
Prefectul Capitalei, demis de catre premierul Ludovic Orban, dupa gafele televizate

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a fost demis luni de catre premierul Ludovic Orban, au precizat pentru News. ro surse guvernamentale. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, dupa ce jandarmii au permis accesul tuturor la moastele Sfintei Parascheva: O decizie corecta. Erau acolo foarte multi agitatori de profesie

Premierul Ludovic Orban a sustinut ca decizia jandarmilor de a permite accesul la moastele Sfintei Parascheva tuturor enoriasilor, indiferent ca erau din Iasi sau nu, a fost una corecta deoarece in multime erau.

Premierul Ludovic Orban, despre situatia pacientilor cronici: Este obligatia oricarui spital care nu este destinat pentru Covid sau pentru suport sa trateze toti pacientii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat luni ca medicii care refuza sa tarteze pacienti, pe motiv ca ar fi suspecti de COVID-19 sau din alte motive incalca legea. De asemenea, intrebat despre situatia bolnavilor.

Premierul Ludovic Orban, convorbire cu omologul polonez, Mateusz Morawiecki

Premierul Ludovic Orban a avut, vineri, o convorbire telefonica cu omologul polonez, Mateusz Morawiecki. Cei doi prim-ministri au discutat despre viitoarea sedinta comuna de guvern romano-polona, care va fi.

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre o decizie de carantinare a Capitalei

Premierul Ludovic Orban afirma ca este prematur sa se discute despre o decizie de carantinare a Capitalei, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit pragul de trei la mia de locuitori.

LUDOVIC ORBAN: Masca va deveni obligatorie in toate spatiile deschise din Bucuresti and

Premierul Ludovic Orban anunta ca in Bucuresti masca de protectie va deveni obligatorie in toate spatiile deschise, iar cursurile scolare vor trece in sistem online, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit pragul de trei la mia de locuitori.

LUDOVIC ORBAN: Sistemul medical a atins capacitatea de 75% in ceea ce priveste tratarea pacientilor cu COVID-19

Premierul Ludovic Orban sustine ca sistemul medical a atins capacitatea de 75% in ceea ce priveste tratarea pacientilor cu COVID-19 si arata ca acest sistem dispune de suficient echipament pentru tratarea mai multor bolnavi, insa problema este legata de asigurarea cadrelor medicale.

LUDOVIC ORBAN: Doamna ministru Anisie este pe loc eligibil pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca ministrul Educatiei, Monica Anisie, se va afla pe un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare.

LUDOVIC ORBAN: Noi nu urmarim sa ajungem la un lockdown

Guvernul nu urmareste sa ajunga la un lockdown, obiectivul acestuia fiind reducerea si stoparea ratei de infectare, a afirmat premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: in Bucuresti, cursurile se vor desfasura online. Masca va deveni obligatorie peste tot. E prematur sa discutam despre intrarea Capitalei in carantina (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca este prematur sa discutam despre intrarea Bucurestiului in carantina. Totusi, dat fiind ca rata infectarilor cu coronavirus a sarit pragul de 3 la mia de.

Ce se intampla dupa cele 14 zile de scenariu rosu in Capitala? Ludovic Orban, replica dupa balbaielile de la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a facut declaratii de presa, luni, cu privire la balbaielile care au avut loc duminica in Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )