Libnet.ro
UNICEF

12:01

Pregatiri la Slatina pentru montarea celui mai mare drapel din tara

Adevărul Adevărul,
Pregatiri la Slatina pentru montarea celui mai mare drapel din tara

Pregatiri la Slatina pentru montarea celui mai mare drapel din tara . continuă pe Adevărul

FOTOGALERIE Slatina - ultimele pregatiri pentru amplasarea celui mai mare drapel din Romania

La Slatina continua pregatirile pentru marele moment al zilei de sambata 1 Decembrie, cand, cu prilejul sarbatoririi Zilei Nationale, autoritatile locale vor inaugura cel mai mare drapel din Romania. Ridicat pe Dealul Gradiste, un simbol al orasului, drapelul va intregi imaginea de ansamblu a zonei, unde se mai afla Castelul de Apa si Casa Casatoriilor. Drapelul va putea fi vazut de la o distanta de zeci de kilometri, mai ales ca este dotat cu instalatie de iluminat nocturn.

FOTOGALERIE Slatina va avea cel mai mare drapel din tara incepand cu 1 Decembrie

Sarbatorirea Zilei Nationale la 1 Decembrie va prilejui, la Slatina, inaugurarea celui mai mare drapel din tara, care va fi montat pe cel mai inalt piedestal. Autoritatile locale au organizat, cu aceasta ocazie, o serie de manifestari ce vor avea loc pe Dealul Gradiste, unde se va afla drapelul, dar si la statuia voievodului Alexandru Ioan Cuza din centrul urbei.

1 Decembrie la Slatina cu concerte, vin fiert si fasole cu carnati

Evenimenele ce vor marca Ziua Nationala la Slatina vor urma un program elaborat, la care sunt invitati sa participle toti locuitorii urbei. Dupa inaugurarea celui mai mare drapel din tara, actiunea se va muta in centrul orasului, la statuia lui Alexandru Ioan Cuza. Autoritatile vor disttribui vin fiert si fasole cu carnati, iar ziua va fi completata cu concerte in aer liber.

AFI Palace Cotroceni aniverseaza trei ani. Povestea celui mai de succes mall din Romania.

AFI Palace Cotroceni, centrul comercial cu cea mai mare investitie de pe piata locala, s-a impus in cei 3 ani de la infiintare ca cel mai mare si mai popular mall din Romania. In urma cu trei ani, in prima zi de functionare a mall-ului, 83. 000 de vizitatori au pasit pragul AFI Palace Cotroceni impresionati de dimensiunile si design-ul centrului comercial care astazi a devenit destinatia preferata de distractie si cumparaturi a bucurestenilor. AFI Palace Cotroceni a inregistrat de la an la an .

Tulcea: S-a deschis cel mai mare parc solar din tara

Societatea RaRa Parc a deschis, ieri, in orasul tulcean Isaccea, cel mai mare parc solar functional din Romania, acesta urmand sa asigure consumul necesar pentru circa 4. 700 de gospodarii.

OCDE: Recesiunea din zona euro - cea mai mare amenintare pentru economia mondiala

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) si-a revizuit ieri, in sens negativ, estimarile privind cresterea PIB-ului mondial in 2012 si 2013, avertizand ca recesiunea din zona euro este cea mai mare amenintare la adresa economiei globale.

S-a deschis cel mai mare parc solar din Romania. Centrala se afla la Tulcea

Cel mai mare parc solar functional din Romania s-a deschis, marti, in orasul tulcean Isaccea, panourile fotovoltaice urmand sa asigure consumul necesar pentru circa 4. 700 de gospodarii, informeaza.

Monstrul descoperit de astronomi. Cea mai mare gaura neagra observata vreodata

Cea mai mare gaura neagra ce a fost observata vreodata, un veritabil monstru cu o masa de 17 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui, care se afla in centrul unei galaxii indepartate, a fost.

Fenomenul care i-a ingrozit pe italieni. Cea mai mare fabrica de otel din Europa, lovita in plin

Cel putin 38 de oameni au fost raniti, dupa ce o tornada a lovit din plin cea mai mare fabrica de otel din Europa, situata in sudul Italiei. Echipajele de interventie vor relua, astazi, cautarile unei alte p.

Nissan a intrat in cartea recordurilor cu cea mai mare parada de masini electrice, 225 exemplare Leaf

Automobilul electric Nissan Leaf a intrat in cartea recordurilor cu cea mai mare parada de masini electrice, 225 unitati. Masinile au defilat pe circuitul Silverstone din Marea Britanie si au batut recordul anterior, 218 masini electrice, stabilit de Chrysler in Statele Unite ale Americii SUA), a anuntat Nissan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )