Libnet.ro
UNICEF

23:45

Premiera: Cele mai vechi urme ale omului modern, descoperite in Romania

România Liberă România Liberă,
Premiera: Cele mai vechi urme ale omului modern, descoperite in Romania

O pestera din Muntii Apuseni ar putea contine cele mai vechi urme de pasi din Europa ale omului modern, homo-sapiens, a anuntat un grup de cercetatori romani condusi de antropologul american David Webb. Oamenii de stiinta au stabilit ca urmele lasate in argila in pestera Ciur-Izbuc ar apartine unei familii de acum 36. 500 de ani. continuă pe România Liberă

Unele dintre cele mai vechi urme, de peste 36.000 de ani, au fost gasite intr-o pestera din judetul Bihor

Oamenii de stiinta au descoperit in pestera Ciur Izbuc din judetul Bijor unele din cele mai vechi urme ale omului, facand astfel Romania sa castige un loc in istoria omenirii. Circa 400 de urme vechi ale.

Romania marcheaza istoria omenirii: unele dintre cele mai vechi urme au fost gasite intr-o pestera din judetul Bihor

Romania castiga un loc in istoria omenirii, gazduind pe teritoriul sau pestera in care se regasesc unele dintre cele mai vechi urme ale omului. Acestea au fost recent datate cu 20. 000 de ani mai vechi decat se credea la inceput, cand au fost descoperite.

Urmele de pasi umani descoperite in pestera Ciur-Izbuc din Apuseni, cele mai vechi astfel de urme din Europa si posibil din lume

Urmele de pasi umani descoperite in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Padurea Craiului jud. Bihor) reprezinta cele mai vechi urme plantare descoperite in Europa si posibil in intreaga lume, au concluzionat cercetatorii, potrivit Science News.

Cele mai asteptate filme ale (celei de-a doua jumatati a) anului 2014

La fiecare inceput de an venim cu un top 10 al celor mai asteptate filme. Anul acesta a fost insa indeajuns de prolific incat sa ii dedicam doua articole, fiecare avand un numar norocos de 13 pelicule mult asteptate.

GlaxoSmithKline recunoaste un scandal mai vechi de mita din China

GlaxoSmithKline Plc GSK), companie farmaceutica din Marea Britanie aflata sub investigatie in China, pentru dare de mita, recunoaste un scandal similar mai vechi, admitand ca unii angajati ai sai au fost prinsi mituind oficiali chinezi, in urma cu mai mult de un deceniu.

Cele mai frumoase mansarde din cladiri istorice

Cladirile istorice nu au doar saloane elegante, scari de lemn sau marmura imbunatoare si intrari care denota prestigiu. Unele dintre ele stau excelent la capitolul spectacol si in spatiile de la mansarda. RO va prezinta cele mai frumoase.

Sushi in foita de aur si costita de vita provenita de la animale hranite cu bere si rasfatate cu masaje, printre cele mai scumpe delicatese din lume

Daca timp de o zi alegi sa traiesti regeste si sa consume cele mai scumpe feluri de mancare din lume, vei ajunge sa scoti din buzunare pana la 70. 300 de euro.

ANOFM: Aproape 17.300 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Aproape 17. 300 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad, Arges si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti si.

Trebuie sa le vezi! Sunt cele mai frumoase orase pe apa din Europa

Cand ajungi aici, te fascineaza. Sunt locuri care te fac sa scoti imediat aparatul foto si sa faci poza dupa poza pana la mii. Si asta pentru ca acestea sunt considerate cele mai frumoase orase pe apa in Europa, potrivit unui top Huffington Post .

FOTOGALERIE Cele mai frumoase cladiri facute de arhitectii din Bucuresti in 2013-2014. Rezultatele concursului Anuala de Arhitectura

Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor a premiat, joi, in cadrul concursului Anuala de Arhitectura Bucuresti, cele mai frumoase cladiri/proiecte realizate de arhitectii din Capitala in perioada 2013-2014. Premiul sectiunii Arhitectura, categoria social-culturale, a fost castigat de arhitectul Mario Kuibus pentru interventia pe o cladire aflata in Bucuresti, zona Dorobanti. La categoria locuinte, premiul a fost castigat de arhitectii Andrei SERBESCU, Adrian UNTARU, Claudiu FORGACI, Valentina TIGARA, Bogdan BRADATEANU si Simina IGNAT pentru un ansamblu de locuinte realizat in Bucuresti, pe strada Dogarior zona Eminescu Polona, Tunari). Da click pe FOTOGALERIE pentru a vedea lucrarile premiate la Anuala de arhitectura 2013 Pentru a vedea imaginile la rezolutie mai mare accesati www. anuala. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )