Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (5). Cand Olanda lui Cruyff a devenit Portocala mecanica

Online Sport Online Sport,
Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (5). Cand Olanda lui Cruyff a devenit Portocala mecanica

Una dintre partidele de referinta din istoria fotbalului mondial a fost Olanda Argentina la Cupa Mondiala din 1974. Episodul anterior: Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului 4). Finala Cupei Cupelor din 1979 . continuă pe Online Sport

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (3). Italia Germania in 2006

Gary Lineker a ramas in istorie pentru o vorba devenita virala, cum am spune astazi. Marele international englez a afirmat la un moment dat ca fotbalul este un sport de 11 contra 11 in care de fiecare data castiga Germania. Episodul 2: Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului 2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960 .

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960

Pentru multi meciul dintre Real Madrid si Eintracht Frankfurt din 18 mai 1960 a reprezentat cea mai mare finala din istorie. Episodul 1: Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului 1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit! .

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (4). Finala Cupei Cupelor din 1979

Barcelona si Fortuna Dusseldorf au oferit o bijuterie de meci cu sapte goluri in 120 de minute.

Teatrul Bolsoi difuzeaza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube. Lacul lebedelor a avut peste un milion de vizualizari in 24 de ore

Celebrul teatru rus Bolsoi de la Moscova a anuntat ca va difuza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube, in momentul in care mai mult de o treime din populatia globului este izolata in case pentru a impiedica propagarea coronavirusului, informeaza AFP. Spectacolul Lacul lebedelor, prima inregistrare de pe YouTube a productiei din 2015, a fost transmis vineri seara si a avut, timp de 24 de ore, peste un milion de vizualizari.

Top 10 cele mai bune jocuri gratuite ale anului 2020

Va amintiti de anii trecuti cand obtineatidiscul proba gratuit pentruPlayStation 2 cand cumparati un nou joc? Va amintiti cat de interesant era sa stiti ca veti incercaun joc.

Cele mai bune servicii de catering cu consumabilele de unica folosinta

Indicele Dow Jones a inregistrat cele mai bune 3 zile consecutive din 1931

Dupa o perioada in care lucrurile nu stateau deloc bine la bursa americana si tot mai multi experti se pregateau de o perioada neagra, indicele Dow Jones Industrial Average a reusit sa inregistreze rezultate pozitive, bifand o serie de 3 zile consecutive, asa cum nu s-a mai intamplat in ultimele noua decenii.

Cele mai accesibile orase din Europa

Nelu Tataru: Cu o transmitere comunitara accelerata, Suceava e unul dintre cele mai fierbinti locuri din Romania. incercam sa limitam focarul (VIDEO)

Secretarul de stat Nelu Tataru, omul propus pentru ocuparea functiei de ministru al Sanatatii dupa demisia lui Victor Costache, spune ca a primit vestea nominalizarii la Suceava, unde autoritatile incearca.

Cele mai cumplite pandemii din istorie, explicate de medicul Sylvia Hoisie: Au omorat mai multi oameni decat razboiul

Omenirea nu se confrunta acum cu prima pandemie. De-a lungul vremii, virusurile au omorat mai multi oameni decat razboiul. Sylvia Hoisie, medicul membru in echipa care a inventat Polidinul, ne vorbeste despre dramele prin care a trecut populatia in istorie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )