Libnet.ro
UNICEF

11 Mai.

Premierul Ludovic Orban: Politicile statului monopolist in domeniul energiei au dus la situatia in care ne distrugem literalmente industria

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban: Politicile statului monopolist in domeniul energiei au dus la situatia in care ne distrugem literalmente industria

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, ca politicile statului monopolist in domeniul energiei ne-au condus la situatia in care ne distrugem literlamente industria. Noi cumparam gazul si. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban sustine DESFIINTAREA supraaccizei la carburanti

Premierul Ludovic Orban vrea desfiintarea supraaccizei la combustibili, pe care o catalogheaza ca fiind o mare prostie. Desi astazi pare sa produca bani, poate sa fie un semnal foarte bun daca renunta.

SE DAU toti banii iNAPOI! Premierul Ludovic Orban a facut ANUNTUL ASTEPTAT de TOTI ROMANII!

Vesti bune pentru zeci de mii de romani! Banii vor fi inapoiati romanilor! Premierul Ludovic Orban a anuntat ca rezolva, in sfarsit, una dintre problemele care macina firmele din Romania inca din iarna.

Sapte incidente in primele ore din finala prezidentialelor. Premierul Ludovic Orban: S-a continuat campania electorala la sectia de vot intr-o sectie, dar in rest sunt minore (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica dimineata, la sediul MAI, ca doar sapte incidente au avut loc in primele de ore de vot si ca acestea au fost minore. Ca si numar de incidente e un numar.

Premierul Ludovic Orban, la iesirea de la urne: Am votat pentru o o Romanie care sa fie casa fiecarui roman, una atat de primitoare, incat sa-i faca pe cei din diaspora sa se intoarca acasa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a votat in Ilfov, la Scoala nr. 1 din Dobroesti, pentru Romanie democratica, respectata in lume, pentru o Romanie in care fiecare roman are sansa sa reuseasca in viata, sa.

Premierul Ludovic Orban, la iesirea de la urne: Am votat pentru o Romanie care sa fie casa fiecarui roman, una atat de primitoare, incat sa-i faca pe cei din diaspora sa se intoarca acasa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a votat in Ilfov, la Scoala nr. 1 din Dobroesti, pentru Romanie democratica, respectata in lume, pentru o Romanie in care fiecare roman are sansa sa reuseasca in viata, sa.

Ludovic Orban: Vrem sa facem corectii la OUG 114, care e un act criminal Bugetul pe 2020 va fi dificil de facut

Vrem sa facem corectii la OUG 114, care e un act criminal. Vrem sa anulam toate taxele tampite; pe sistemul bancar, pe sistemul energetic. Cumparam gazul si energia electrica la pret aproape dublu fata de pretul la care e cumparata energia in Germania. Cum sa fii competitiv in asemenea conditii? Aici au adus reglementarile si politicile statului monopolist in domeniul energiei, a spus miercuri premierul Ludovic Orban la conferinta cu tema Buget si fiscalitate 2020: dinspre politica oficiala spre mediul de afaceri. El s-a referit copios la masurile mincinoase si perfide care au fost introduse in sistemul fiscal.

LUDOVIC ORBAN: Vom incerca sa facem corectii la Ordonanta 114

Guvernul va incerca sa corecteze Ordonanta 114, a declarat, miercuri, la o conferinta desfasurata la Academia de Studii Economice, premierul Ludovic Orban, care a calificat acest act normativ drept criminal.

LUDOVIC ORBAN: Suntem deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului de buget

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marti ca liberalii sunt deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului bugetului de stat.

LUDOVIC ORBAN: intre premier si presedinte este, in sfarsit, o relatie de dialog, de cooperare loiala, de parteneriat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca intre seful guvernului si presedintele Romaniei exista, in sfarsit, o relatie de dialog, de cooperare loiala, de parteneriat, adaugand ca va merge la Palatul Cotroceni de fiecare data cand va fi invitat, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul meu, pana la finalul zilei de maine, sa stabilim forma definitiva a OUG privind rectificarea

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca obiectivul sau este ca, pana la finalul zilei de marti, sa fie stabilita forma definitiva a ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2705 seconds )