Libnet.ro
UNICEF

23:00

Premierul Ludovic Orban: Ultimul lucru de care are nevoie Romania acum este o noua motiune de cenzura a PSD

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban: Ultimul lucru de care are nevoie Romania acum este o noua motiune de cenzura a PSD

Romania are nevoie de un guvern stabil implicat, care sa rezolve problemele cetatenilor si sa se lupte cu toate instrumentele legale pentru a stavili raspandirea virusului si pentru relansarea economica,. continuă pe B1

Ludovic Orban: Ultimul lucru de care are nevoie Romania este o noua motiune de cenzura a PSD!

Premierul Romaniei a declarat vineri ca o noua incercare a social - democratilor de sanctionare a ac.

Premierul Ludovic Orban: Viitorul primar general are nevoie de un parteneriat solid cu Guvernul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri in cadrul evenimentului in care liderii PNL si USR-PLUS au semnat Angajamentul pentru Bucuresti ca prin sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la primaria.

Ludovic Orban : Drumul Basarabiei spre UE trece prin Romania

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, sustine ca cetatenii Republicii Moldova nu trebuie abandonati, indiferent cine se afla temporar la putere. in opinia sa, trebuie sprijinit orice demers in directia unei democratii autentice, orice demers in directia unei integrari reale a Republicii Moldova in Uniunea Europeana.

Dana Budeanu, verdict politic pentru Ludovic Orban, in direct, la Antena 3: Seful la Romania

Mihai Gadea a provocat-o, marti, la Sinteza zilei, pe Dana Budeanu la un verdict in direct pentru premierul Ludovic Orban, avand ca punct de pornire doua fotografii care au devenit virale in aceasta perioada cu seful Guvernului.

LUDOVIC ORBAN: Sunt profund nemultumit de modul in care s-au derulat mai multe proceduri de licitatie

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat, astazi, nemultumirea cu privire la modul in care s-au derulat o serie de proceduri de licitatie, precum cea pentru tablete destinate elevilor.

Ludovic Orban, nou atac la PSD: Vrea sa lase Romania fara buget

Aflat la sediul PNL, premierul Ludovic Orban a profitat de prezenta jurnalistilor pentru a aduce o serie de atacuri asupra Partidului Social Democrat, pe care l-a acuzat ca vrea sa lase Romania fara buget. Premierul s-a referit la intentia parlamentarilor PSD de a modifica proiectul rectificarii bugetare si de a majora procentul de crestere a pensiilor de la 20% la 40 %, asa cum prevedea proiectul, inainte de pandemie.

Ludovic Orban: Dupa ce a vrut sa lase Romania fara Guvern, PSD vrea sa lase Romania fara buget. Cer parlamentarilor sa fie responsabili si sa sustina rectificarea bugetara cum am hotarat-o (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban face apel la parlamentari sa sustina ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara in forma in care a fost stabilita de Guvern, pentru ca, spune prim-ministrul, orice.

Elevii ar putea ajunge in banci abia la 1 octombrie. Ludovic Orban, detalii despre un scenariu avansat de epidemiologi

Elevii ar putea sa mearga la scoala, fizic, incepand cu data de 1 octombrie, iar pana atunci sa faca lectii online este scenariul pe care o parte dintre medicii epidemiologi si cei infectionisti consultati de autoritati il sustin pentru inceperea in siguranta a noului an scolar. Informatia a fost confirmata de premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Ne propunem sa planificam cat mai bine atragerea si gestionarea fondurilor europene. Cresterea durabila nu poate fi conceputa in absenta digitalizarii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a laudat, vineri, solidaritatea de care au dat dovada statele Uniunii Europene in lupta cu epidemia de coronavirus. Acesta a precizat apoi ca suntem in fata a numeroase provocari, in.

Ludovic Orban, depre investitia europeana pentru autostrada Sibiu-Pitesti: Este o garantie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca investitia de 875,5 milioane de euro pentru prima etapa de constructie a autostrazii Sibiu-Pitesti este o garnatie ca va fi construita prima autostrada care va traversa Muntii Carpati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2277 seconds )