Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, depre investitia europeana pentru autostrada Sibiu-Pitesti: Este o garantie

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, depre investitia europeana pentru autostrada Sibiu-Pitesti: Este o garantie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca investitia de 875,5 milioane de euro pentru prima etapa de constructie a autostrazii Sibiu-Pitesti este o garnatie ca va fi construita prima autostrada care va traversa Muntii Carpati. continuă pe Antena3

Sedinta de Guvern. Ludovic Orban, dupa ce Comisia Europeana a aprobat investitia pentru Sibiu-Pitesti: Avem banii alocati pentru un tronson de autostrada fundamental, primul care traverseaza muntii

Guvernul Orban s-a reunit, joi seara, in sedinta, iar premierul Ludovic Orban i-a felicitat pe cei implicati in demersurile care au condus la decizia Comisiei Europene de a aprobao investitie in valoare de.

Ludovic Orban a facut anuntul pe care nu voiau sa-l auda romanii. Ce se intampla cu Starea de Alerta

Ludovic Orban vine un nou anunt pentru romani! Ce se va intampla cu Starea de Alerta? Romanii se temeau de aceasta noua decizie a oficialilor. Ludovic Orban, anunt despre Starea de Alerta Premierul Ludovic Orban a venit cu noi precizari despre starea in care vom regasi Romania in perioada ce urmeaza. Din pacate pentru romanii .

LUDOVIC ORBAN: Sunt profund nemultumit de modul in care s-au derulat mai multe proceduri de licitatie

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat, astazi, nemultumirea cu privire la modul in care s-au derulat o serie de proceduri de licitatie, precum cea pentru tablete destinate elevilor.

Ludovic Orban, aproape de o decizie majora. O demite din functie

Undeva pe la jumatatea lunii iulie, inceputul lunii august, Guvernul Orban, prin vocea Ministrului Educatiei, anunta ca se vor achizitiona numarul necesar de tablete pentru toti elevii din Romania, pentru a putea face orele online, odata cu inceperea anului scolar 2020-2021. Din pacate realitatea este cu totul alta. Ludovic Orban, aproape de o decizie majora .

Cea mai proasta veste la inceput de an scolar. Ludovic Orban a incercat inutil sa evite un scandal

Scoala incepe pe 14 septembrie pe raspunderea parintilor. Elevii au si ei de respectat zeci de reguli, unele imposibile, in timp ce promisiunile autoritatilor scad de la o zi la alta. Statul nu mai poate achizitiona toate cele 250. 000 de tablete pentru scolari, ci doar 70-80. Premierul Ludovic Orban va schimba conducerea ONAC. Ludovic Orban, .

LUDOVIC ORBAN: Daca va fi necesar, voi face remaniere

Premierul Ludovic Orban afirma ca nu are de gand sa faca o remaniere guvernamentala, dar ca va proceda la o remaniere daca va fi cazul. in privinta celor trei ministri din cabinetul sau care candideaza la alegerile locale, primul ministru sustine ca Marcel Vela nu va accepta postul de consilier local si ca are deja inlocuitori pentru ministrul Dezvoltarii si cel al Mediului, de victoria carora in alegerile locale este sigur.

Dana Budeanu, verdict politic pentru Ludovic Orban, in direct, la Antena 3: Seful la Romania

Mihai Gadea a provocat-o, marti, la Sinteza zilei, pe Dana Budeanu la un verdict in direct pentru premierul Ludovic Orban, avand ca punct de pornire doua fotografii care au devenit virale in aceasta perioada cu seful Guvernului.

Guvernul decide data alegerilor parlamentare. Ludovic Orban: Data alegerilor nu poate fi decat 6 decembrie

Guvernul va adopta joi o hotarare de Guvern pentru stabilirea datei alegerilor. Premierul Ludovic Orban sustine ca data alegerilor nu poate fi decat 6 decembrie.

G4Media: Apropiat al lui Ludovic Orban, chemat sa dea cu subsemnatul in Dosarul Unifarm

Costel Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului si unul dintre apropiatii premierului Ludovic Orban, a fost audiat miercuri la DNA ca martor in dosarul Unifarm. Este vorba despre cauza penala in care a fost pus sub control judiciar seful acestei companii de stat, Eugen Adrian Ionel, acuzat ca ar fi luat o mita de 760. 000 de euro pentru a da un contract cu dedicatie in plina pandemie de coronavirus.

Ludovic Orban, nou atac la PSD: Vrea sa lase Romania fara buget

Aflat la sediul PNL, premierul Ludovic Orban a profitat de prezenta jurnalistilor pentru a aduce o serie de atacuri asupra Partidului Social Democrat, pe care l-a acuzat ca vrea sa lase Romania fara buget. Premierul s-a referit la intentia parlamentarilor PSD de a modifica proiectul rectificarii bugetare si de a majora procentul de crestere a pensiilor de la 20% la 40 %, asa cum prevedea proiectul, inainte de pandemie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )